MENÜ

Beşiktaş gözünü dünya yıldızına dikti: Yaya Toure

Fildişi Sahilli süperstar için çalışma başlatan siyah-Beyazlılar, 8 yıllık Manchester city kariyeri sonrasında boşta bulunan tecrübeli futbolcuyu bedelsiz olarak takımına kazandırmak istiyor. Yönetim, başka kulüplerin de yarışta olması sebebiyle elini çabuk tutmaya çalışıyor.

Beşiktaş gözünü dünya yıldızına dikti: Yaya Toure

Yeni sezon öncesinde orta sahasını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Siyah- Beyazlılar’ın son olarak gündemine flaş bir ismi aldığı ortaya çıktı. Kara Kartal’ın, 8 yıllık Manchester City macerası sona eren ve boşta bulunan Yaya Toure’yi listesine eklediği bildirildi.

Kulübe menacerler aracılığıyla önerilmesinin ardından tecrübeli futbolcuya flaş bir yeşil ışık yakarak temaslara başlayan Kara Kartal, dünyaca ünlü bir markayı kadrosuna bedelsiz olarak katmayı planladığı ifade edildi.

Dünyada biten transferler - 2018

Adeta kupa canavarı!

Kariyerinde daha önce; Manchester City’ye ek olarak Barcelona ve Monaco gibi dev ekiplerde de forma giyen Toure; Şampiyonlar Ligi, İngiltere Premier Lig ve İspanya La Liga gibi dev organizasyonlarda şampiyonluk yaşamıştı. Manchester City’de görev yaptığı 8 sezonda 316 karşılaşmada forma giyen ve 83 gollük performans ortaya koyan Toure, orta sahanın ortasına ek olarak ön libero ve 10 numarada da görev yapabiliyor.

Menajeri doğruladı

Tecrübeli futbolcunun geleceğiyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan menajeri Dmitry Selyuk, Toure’nin geleceğinin yakın dönem içerisinde kesinleşeceğini belirtti. Selyuk, “Teklifler var. Şu anda bu teklifleri değerlendiriyoruz. Türkiye, İspanya ve İtalya’dan öneriler var. Hepsiyle görüşme halindeyiz. Ancak acele etme taraftarı değiliz. 1 hafta içinde Yaya Toure’nin yeni kulübü belli olacaktır” diye konuştu.

Orhan Yıldırım

Beşiktaş taraftarına kötü haber


Haberin Devamı
YORUM YAZ