MENÜ

Beşiktaş Gökhan İnler'i borsaya bildirdi

Samir Nasri'nin tercihini Sevilla'dan yana kullanmasının ardından orta sahayı yıldız bir futbolcuyla takviye etmeyi planlayan Beşiktaş, Leicester City forması giyen Gökhan İnler'le el sıkıştı. 32 yaşındaki futbolcu İstanbul'a geldi.

Beşiktaş Gökhan İnler'i borsaya bildirdi

Beşiktaş-Gökhan İnler pazarlıkları mutlu sonla bitti. Jose Sosa'nın ayrılığı sonrası orta sahayı bir başka dünya yıldızıyla takviye etmeyi planlayan Beşiktaş girişimlerinden sonuç aldı.

Samir Nasri rotasını son anda İspanyol ekibi Sevilla'ya çevirince, Gökhan İnler'le pazarlıklarına hız veren Siyah-Beyazlılar kesin anlaşmaya vardı.

Beşiktaş'ın, geçtiğimiz sezon Premier Lig'de zafere ulaşan Leicester City'nin kadro dışı bıraktığı Gökhan'a ücretinin bir kısmını ödemesi, geri kalan kısmının ise Ada ekibi tarafından karşılanması bekleniyor.

Manoel Messias, Beşiktaş'a transfer oluyor

Beşiktaş Gökhan İnleri borsaya bildirdi


İstanbul'a geldi


Leicester'ın, kiralama bedeli olarak Siyah-Beyazlı kulüpten herhangi bir ücret talep etmeyeceği bildiriliyor. 32 yaşındaki orta saha oyuncusu sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. Birkaç Beşiktaşlı taraftarla fotoğraf çektiren Gökhan'ın oldukça çok eşya getirdiği gözlerden kaçmadı. Gökhan'ın bugün sağlık kontrollerinden geçmesi, ardından ise resmi sözleşmeyi imzalaması planlanıyor.

KAP'a bildirildi
Siyah-Beyazlılar, tecürebli orta saha oyuncusunun Türkiye'ye ayak basmasının ardından Kamuyu Aydınlatma Platformuna da açıklamada bulundu. Beşiktaş'ın KAP'a yaptığı açıklama şöyle;

Gökhan İnler'in transferi konusunda Leicester City ve oyuncunun kendisiyle görüşmelere başlanmıştır.

Beşiktaş, Caner Erkin'i KAP'a bildirdi


Gökhan İnler: Nihayet oldu

Transferi yılan hikayesine dönen Gökhan İnler, Beşiktaş'ın ısrarlı çabaları sonucu siyah-beyazlı takıma transfer oldu. 31 yaşındaki Türk asıllı İsviçreli futbolcu Gökhan İnler, geçen yıl İngiliz ekibi Leicester'e transfer olmuştu. İnler, transferin sonlanması üzerine, "Nihayet oldu. Bende gelmeyi çok arzuluyordum" diye konuştu.
İnler geçtiğimiz sezon Leicester'de 5 kez forma şansı bulmuş ve kulüpten ayrılma isteğini yönetime bildirmişti. Fransa 1'inci Lig takımlarından Lyon ve Marsilya kulüplerinin de yakından ilgilendiği Gökhan İnler, görüşmelerin tıkanması üzerin Beşiktaş'a doğru yön değiştirmişti.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ