Bodrum FK'dan Eduard Sobol atağı!

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Süper Lig’deki ilk galibiyetini Konya karşısında alan Ege ekibi, transferde vites artırıyor. Yeşil-Beyazlılar, son olarak Genk forması giyen 29 yaşındaki Ukraynalı sol bek Eduard Sobol’a kanca attı.

Bodrum FK'dan Eduard Sobol atağı!

Trendyol Süper Lig’de ilk galibiyetini Konyaspor’dan alan Bodrum FK, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Muğla ekibi, son olarak Genk forması giyen 29 yaşındaki Ukraynalı sol bek Eduard Sobol’a kanca attı.

Haberin Devamı

Bonservisi Haziran 2026 yılına kadar Fransız temsilcisi Strasbourg’da olan oyuncu için nabız yoklanacak. Sol kanadı Sobol ile garanti altına almak isteyen kurmaylar, bu hafta resmi olarak Fransız ekibi ile temasa geçmek istiyor. Listesinde birçok ismi barındıran Ege ekibi, geçtiğimiz gün yeni isimlerin takıma katılabileceğini açıklamıştı.

Bodrum FKdan Eduard Sobol atağı

BÜYÜK TECRÜBE

Profesyonel kariyerine Matalurh Zaporizhya’da başlayan Sobol, kiralık olarak forma giydiği Genk’in yanı sıra Shaktar Donetsk, Metalurh Donetsk, Metalist, Zorya Luhansk, Slavia Prag, Jablonec, Club Brugge, Strasbourg formalarını da terletti. Kariyerinin en parlak günlerini Club Brugge’da geçiren Sobol, Belçika temsilcisi ile 124 maça çıkarken, 4 gol atma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

 

Bodrum FKdan Eduard Sobol atağı

YORUM YAZ