MENÜ

Bayern Münih'e bir şok daha: Yine reddedildiler

Sezon sonunda Teknik Direktör Thomas Tuchel ile yollarını ayıracak olan Bayern Münih, teknik direktör arayışlarına devam ediyor. Alman devi teklif yaptığı ilk iki teknik adamın ardından üçüncü kez şok yaşadı. İşte detaylar...

Bayern Münih'e bir şok daha: Yine reddedildiler

11 yıl sonra Bundesliga'da şampiyonluğu kaptıran Bayern Münih, sezon sonunda Teknik Direktör Thomas Tuchel ile yolların ayrılacağını açıklamıştı.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında sahasında Real Madrid ile 1-1 berabere kalan Alman devi bir yandan da yeni teknik direktör arayışlarına da devam ediyor.

İLK İKİ İSİM REDDETMİŞTİ

Bayern Münih ilk olarak, Bayer Leverkusen'i şampiyonluğa ulaştıran Xabi Alonso ile görüştü. Futbolculuk kariyerinde uzun yıllar Bavyera ekibinin formasını giymiş olan İspanyol teknik adam, gelecek sezon da takımda kalacağını söyleyerek bu teklifi reddetmişti.

Bayern Münihe bir şok daha: Yine reddedildiler

NAGELSMANN DA İSTEMEDİ

Tuchel'den önce Bayern Münih'i çalıştıran isimse Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Julian Nagelsmann'dı. Tuchel ile alınan ayrılık kararı sonrası genç teknik adamınismi tekrar gündeme geldi. Bayern Münih, Nagelsmann'a bir teklif götürdü, ancak başarılı teknik adam 2026 Dünya Kupası'nın sonuna kadar başka bir takımda görev yapmayacağını açıklayarak bunu reddetti.

Haberin Devamı

BAYERN'E BİR ŞOK DAHA

Bayern Münih son olarak Avusturyalı teknik adam Ralf Rangnick ile görüştü. Haziran 2022'den beri Avusturya Milli Takımı'nı çalıştıran 65 yaşındaki teknik adam, 2026 Dünya Kupası'na kadar olan sözleşmesini tamamlayacağını açıklayarak bu teklifi reddetti.

Bayern Münih yönetiminin teknik direktör arayışları tüm hızıyla devam ediyor.

RALF RANGNICK'TEN AÇIKLAMA

Avusturya Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde tecrübeli teknik adamın açıklamaları yer aldı. Rangnick yaptığı açıklamada: "Ben tüm kalbimle Avusturya takımının menajeriyim. Bu iş bana inanılmaz bir zevk veriyor ve seçtiğimiz yolda başarılı bir şekilde devam etmeye kararlıyım" dedi. "Bunun FC Bayern'i reddetmek değil, takımım ve ortak hedeflerimiz lehine bir karar olduğunu vurgulamak isterim. Tüm odağımız Avrupa Şampiyonası'nda. Orada mümkün olduğunca ileri gitmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız!" ifadelerini kullandı.

Bayern Münihe bir şok daha: Yine reddedildiler

YORUM YAZ