MENÜ

SON DAKİKA: Xabi Alonso kararını açıkladı! Liverpool ve Bayern Münih ile adı anılıyordu...

Jürgen Klopp ve Thomas Tuchel'in sezon sonunda Liverpool ile Bayern Münih'ten ayrılacak olması, gözleri Bayer Leverkusen Teknik Direktörü Xabi Alonso'ya çevirmişti. İspanyol teknik adam, geleceğiyle ilgili kararını resmen açıkladı. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Xabi Alonso kararını açıkladı! Liverpool ve Bayern Münih ile adı anılıyordu...

Bu sezon Avrupa futboluna damga vuran Bayer Leverkusen'de Teknik Direktör Xabi Alonso'nun geleceği merakla bekleniyordu. İspanyol antrenörün adı hem Bayern Münih ile hem de Liverpool ile anılıyordu. Zira hem Allianz Arena'da hem de Anfield Road'da sezon sonunda teknik direktörlük koltuğu boşalacak. Xabi Alonso ise kesin kararını bugün açıkladı.

Haberin Devamı

'KARARI KULÜBÜME BİLDİRDİM'

Almanya Bundesliga'nın 27. haftasında yarın oynanacak Bayer Leverkusen - Hoffenheim maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen İspanyol teknik adam, "Geleceğimle ilgili çok fazla spekülasyon yapıldı. Millî maç arasını düşünmek ve bir karar vermek için kullanmak istedim. Geçen hafta çok iyi bir toplantı yaptık ve kulübüme durumumu bildirdim. Leverkusen'de teknik direktörlüğe devam etme kararı aldım. Burasının benim gelişmem için doğru yer olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA: Xabi Alonso kararını açıkladı Liverpool ve Bayern Münih ile adı anılıyordu...

YENİLGİSİZ DEVAM EDİYORLAR

Bayer Leverkusen, bu sezon hiçbir resmî maçta puan kaybı yaşamayarak Avrupa'nın en formda takımı olduğunu gösterdi. Xabi Alonso'nun öğrencileri yarınki Hoffenheim maçı öncesinde Bundesliga'da 70 puanla lider durumda. Leverkusen ligde şu ana kadar oynadığı 26 maçta 22 galibiyet dört beraberlik elde etti. Alman devi beş Almanya Kupası ve sekiz UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında da yenilgi yüzü görmedi.

YORUM YAZ