TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'ndan Fenerbahçe ziyareti

Yaklaşan Türkiye Basketbol Federasyonu seçimleri öncesi mevcut federasyon başkanı Hidayet Türkoğlu, A Milli Basketbol Takımımızın Başantrenörü Ergin Ataman'a tepkisini dile getiren ve bu doğrultuda kararlar alan Fenerbahçe Yönetimi'ni ziyaret etti.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'ndan Fenerbahçe ziyareti

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, yaklaşan federasyon seçimleri öncesinde Fenerbahçe'ye bir ziyarette bulundu. Ziyaret, tarih olarak Fenerbahçe'nin A Milli Takımımızın Başantrenörü Ergin Ataman'a yönelik tepkisi ve kararlarının ertesineki günde gerçekleşti.

Haberin Devamı

OYUNCU GÖNDERMEME KARARI

Panathinaikos ve A Milli Basketbol Takımımızın Başantrenörü Ergin Ataman'ın takımının Galatasaray ile oynadığı hazırlık maçı sonrası tribünlere derbinin skoruna gönderme yaparak 3-1'i işaret etmesi, Fenerbahçe tarafında büyük tepki görmüştü. Açıklamalarla tepkisini dile getiren Sarı-Lacivertliler, "Fenerbahçe Spor Kulübü olarak haddini aşan bu şahıs; ‘saygınlık, tarafsızlık gibi’ olmazsa olmaz nitelikleri gerektiren bu görevde olduğu süre boyunca, A Erkek Milli Takımımıza sporcu göndermeme kararı aldığımızı kamuoyuna bildiririz" ifadeleriyle de A Milli Basketbol Takımımıza oyuncu göndermeme kararını da duyurmuştu.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlundan Fenerbahçe ziyareti

HİDAYET TÜRKOĞLU'NDAN ZİYARET

Türkiye Basketbol Federasyonu seçiminde yenien başkan adayı olan Hidayet Türkoğlu, sıcak gündemde Fenerbahçe'ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan ile Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri Sertaç Komsuoğlu ve Mustafa Kemal Danabaş yer aldı.

Haberin Devamı

 

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlundan Fenerbahçe ziyareti

YORUM YAZ