İstanbul’da dev buluşma! Anadolu Efes – Olympiacos karşılaşması Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli’de!

Euroleague’in 4. haftası bugün oynanacak karşılaşmalar ile devam ediyor. Çift maç haftasının son gününde basketbolseverleri yine birbirinden keyifli maçlar bekliyor. Anadolu Efes de bugün Euroleague’de sahne alacak. Temsilcimiz, bugün EuroLeague’deki 4. maçında Basketbol Gelişim Merkezi’nde Yunan temsilcisi Olympiacos’u konuk edecek. Saat 20.30’da başlayacak olan mücadele “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de olacak.

İstanbul’da dev buluşma! Anadolu Efes – Olympiacos karşılaşması Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli’de!

EuroLeague’deki diğer tüm karşılaşmalar da “Şampiyon Oranlar” ile Misli üyelerini bekliyor. Misli üyeleri Şampiyon Oran farkı ile ekstra kazanç elde etme şansı yakalıyor. Ayrıca EuroLeague’de geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine tüm maçlar canlı yayınlarla Misli’de!

Haberin Devamı

İşte Anadolu Efes - Olympiacos maçıyla ilgili detaylar…

Koç Tomislav Mijatovic yönetiminde EuroLeague’e iyi bir başlangıç yapamayan Anadolu Efes, şu ana kadar oynadığı 3 maçtan sadece 1’ini kazanabildi. Sezonun ilk maçında Virtus Bologna’yı deplasmanda yenenen Lacivert-Beyazlılar sonrasında evinde Fenerbahçe’ye son olarak da deplasmanda başa baş geçen maçta Maccabi Tel Aviv’e kaybetti. Geçtiğimiz sezon Play-in aşamasında elenerek Play-off’a kalamayan temsilcimiz bu sezon ilk 8’e kalma adına Doğuş Özdemiroğlu, Jordan Nwora, Rolands Smits, Stanley Johnson ve Vincent Poirier gibi isimleri kadrosuna katmıştı. Shane Larkin, Beaubois, Elijah Bryant ve Darius Thompson gibi geçen sezonun öne çıkan oyuncularını da kadrosunda tutan Anadolu Efes, hedefleri doğrultusunda Olympiacos karşısında galibiyet kovalayacak. Anadolu Efes’te Tarık Biberovic ile yaşadığı olay sebebiyle 1 maç ceza alan ve Maccabi karşısında oynayamayan Elijah Bryant geri dönüyor. Shane Larkin, Justus Hollatz ve Daniel Oturu’nun durumları maç saatinde netleşecek.

Haberin Devamı

Ezeli rakibi Panathinaikos’un şampiyon olduğu geçtiğimiz sezonda yarı finalde elenen Olympiacos, Yunanistan Ligi’nde de şampiyonluğu rakibine kaptırmıştı. Bu sezon çıtayı yükselterek oldukça iddialı bir kadro kuran Yunan ekibi, Naz Mitrou-Long, Luca Vildoza, Evan Fournier, Keenan Evans ve Sasha Vezenkov gibi isimleri kadrosuna kattı. Yunanistan Süper Kupası’nda Panathinaikos’u yenerek sezona başlayan Olympiacos, EuroLeague’de oynadığı 3 maç sonunda Fenerbahçe’ye kaybederken sonraki 2 maçında ise önce Zalgiris’i sonra da Olimpia Milano’yu evinde yenmeyi başardı. Yine de ilk maçlarında yeni kadrosuyla biraz daha zamana ihtiyaçları var izlenimi verdiler. Anadolu Efes karşısında Keenan Evans sakatlığı sebebiyle kesin olarak yok. Nikola Milutinov ve Nigel Williams-Goss’ın durumu ise belirsiz.

Öne çıkan istatistikler!

İki ekip arasındaki İstanbul’da oynanan son 5 maçı da Anadolu Efes kazandı.

Anadolu Efes, İstanbul’da kazandığı 5 maçta da rakibini çift haneli farkla yendi.

Haberin Devamı

İstanbul’da oynanan son 5 maçın 4’ünde Anadolu Efes, 80 sayı baremini aştı.

İki takım arasında oynanan son 8 maçta da 160 sayı baremi aşılmadı.

Olympiacos, bu sezon oynadığı son 2 EuroLeague maçında rakiplerini 70 sayının altında tuttu.

Misli Yazarı Evren İçener’in Yorumu

Anadolu Efes'te Hollatz yok. Oturu, son maçta el bileğinden sakatlandı, oynama durumu belirsiz. Olympiakos'ta Keenan Evans, Milutinov, Williams-Goss yok. Maçta tüm biletler satıldı. Anadolu Efes'te son maçta cezası nedeniyle oynamayan Elijah Bryant bu maç dönüyor. Larkin'in skor yönünde yüksek katkı vermediği bu dönemde Bryant'ın skor katkısı değerli olacak. Oturu, pota altında önemli bir güç, oynama durumu çok önemli. Olympiakos evindeki 2 maçı kazanırken, deplasmanda Fenerbahçe'ye kaybetmişlerdi. Kazandıkları maçlarda savunma performansları öne çıkıyor. Bu maçta da savunmaya güvenerek oynamalarını bekliyorum. İki takım arasındaki rekabette son 8 maçın 7'si Alt sonuçlandı. Önerim, Anadolu Efes 80.5 Alt.

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Haberin Devamı

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve 50+100 TL kazanma şansını yakalayın. EuroLeague’in heyecanını “Şampiyon Oranlar” ile daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ