Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'na yeni forma sponsoru

MCT Technic, Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın forma sponsoru oldu. NOx sensörü üreten şirket, bu iş birliğiyle çevre bilincini spor dünyasına taşımayı amaçlıyor.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'na yeni forma sponsoru

İşte resmi siteden yapılan açıklama;

Haberin Devamı

Türkiye'nin Çevre Dostu Teknolojiler geliştiren önemli şirketleri arasında yer alan MCT Technic, Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın forma sırt sponsoru oldu. Özellikle karbon salınımını azaltan NOx sensörleri ve sürdürülebilir çözümleriyle dikkat çeken MCT Technic, bu iş birliğiyle spor dünyasında çevre bilincini artırmayı da hedefliyor . İmza töreninde Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ve Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu ile MCT Technic'in Kurucusu Hacı Yılmaz ve MCT Technic Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Furkan Yılmaz hazır bulundu.

RAMS Park'ta gerçekleştirilen imza töreninin ardından Galatasaray TV Youtube kanalına açıklamalarda bulunuldu.

Başkanımız Dursun Aydın Özbek, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

“Galatasaray’a karşı duyduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. O da çok başarılı bir iş adamı olarak hayatının ilk senelerinde. İnşallah bundan sonra hem Galatasaray’la hem de kendi işiyle büyük muvaffakiyetleri olur. Galatasaray’a verdikleri bu destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bunu geliştirerek devam ettireceğiz.”

Başkan Yardımcımız Niyazi Yelkencioğlu ise “Öncelikle MCT firmasına, Hacı Bey’e ve oğlu Furkan Bey’e çok teşekkür ediyoruz. Kendileriyle güzel bir sponsorluk anlaşması yaptık. Bu sponsorluğun her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. İkimizi de başarılar getireceğini düşünüyorum. Kendilerinden söz aldık önümüzdeki senelerde diğer branşlarımızda da bize yardımcı olacaklar. Onun sözünü şimdiden verdiler. Beraberce güzel ortaklıklar yapacağız. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

MCT Technic'in Kurucusu Hacı Yılmaz, “Türkiye’nin şampiyon takımıyla birlikte kol kola bu yolda olmaktan onur duyuyoruz. Umarım Galatasaray’ın başarılarını biz de hep beraber ilerletiriz.” ifadelerini kullandı.

MCT Technic Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Furkan Yılmaz da şunları söyledi:

“Açıkçası biz markamıza değer katmak istiyorduk. Galatasaray aşığı olarak Galatasaray’da sponsor eksikliğini gördük. Bundan dolayı bir teklifte bulunduk. Sağ olsunlar kendileri bize gayet sıcak yaklaştılar. Bu sponsorluğun her iki tarafa da başarılar getireceğine inanıyorum. İlklerin ve enlerin takımı Galatasaray ile sponsorluk yapmaktan gurur duyuyoruz. İleride inşallah daha çok branşta Galatasaray ile birlikte yürümek istiyoruz.”

YORUM YAZ