Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız maçı sonrası Ioannis Sfairopoulos'tan oyuncularına tebrik

Kızılyıldız'ın başantrenörü Ioannis Sfairopoulos, Fenerbahçe Beko'yu deplasmanda mağlup ettikleri maçın ardından konuştu, oyuncularını etkili oyunları sebebiyle tebrik etti.

Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız maçı sonrası Ioannis Sfairopoulos'tan oyuncularına tebrik

Turkish Airlines EuroLeague üçüncü hafta maçında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Kızılyıldız ile karşılaşan Fenerbahçe Beko, mücadeleden 76-57 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kızılyıldız'ın başantrenörü Ioannis Sfairopoulos, oyuncularını etkili oyunları sebebiyle tebrik etti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye karşı deplasmanda oynamanın kolay olmadığını söyleyen Sfairopoulos, şöyle konuştu:

"En iyi oyunumuzu oynamak açısından zorlu bir süreçti. Oyuncularımı tebrik ediyorum çünkü gerçek bir takım galibiyeti oldu. Kim oynadıysa takıma yardımcı oldu. Kazanmak için anahtarımız savunmamızdı. 18 top kaybı yapmalarını sağladık. Maçın bazı anlarında skor üretemedim. Fenerbahçe'nin de iyi olduğu anlar vardı ama sonuna kadar önde olmayı başardık. İlk çeyrek çok önemliydi. Bu performansımızla rakibimizi şaşırtmış olduk. Kutlamak için çok erken, uzun bir maraton var. Ayaklarımız yere basarak çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Yeni bir takımız ve sezonun başındayız. Gelecek maçlar için Fenerbahçe'ye başarılar diliyoruz."

 

YORUM YAZ