EuroLeague'de yeni sezon başlıyor

Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu EuroLeague'de 2024-25 sezonu heyecanı, bugün oynanacak karşılaşmalar ile başlıyor.

EuroLeague'de yeni sezon başlıyor

Basketbolda Avrupa’nın kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu EuroLeague’de 2024-2025 sezonunun ilk maçları bugün oynanacak.

Haberin Devamı

Ligde ilk 6’ya giren takımlar doğrudan play-off’a kalacak, 7-10. sıralardaki ekipler play-in’e kalacak. Ligde 18 takım bugün ve yarın ilk maçlarını oynayacak. Normal sezon 11 Nisan’da sona erecek. Play-in maçları 15-18 Nisan, play-off karşılaşmaları ise 25 Nisan-7 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Şampiyonun belirleneceği Final Four organizasyonu ise 23-25 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

EuroLeague’de Türkiye’yi bu sezon da Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko temsil edecek. İki temsilcimiz de yarın sahaya çıkacak. Fenerbahçe, Olympiacos’u ağırlarken Anadolu Efes ise İtalya deplasmanında Virtus Bologna’nın konuğu olacak. Öte yandan geçen sezon koç Ergin Ataman’ın şampiyon yaptığı Panathinaikos’ta Milli Takımımız’ın önemli isimleri; Cedi Osman ve Ömer Faruk Yurtseven forma giyecek.

Haberin Devamı

 

EuroLeaguede yeni sezon başlıyor

YORUM YAZ