EuroLeague’de temsilcilerimiz parkede, Türkiye’nin en yüksek oranları yine Misli’de!

EuroLeague’in yeni sezonunda heyecan tam gaz devam ediyor. Çift maç haftasında, 4 gün boyunca basketbolseverleri birbirinden keyifli maçlar bekliyor. EuroLeague, bugün tam 8 karşılamaya sahne olacak. Temsilcilerimiz Anadolu Efes ve Fenerbahçe de EuroLeague’deki üçüncü maçları için bugün parkede olacak. Fenerbahçe, EuroLeague’e kendisi gibi 2’de 2 ile başlayan Sırp ekibi Kızıl Yıldız’ı konuk edecekken; Anadolu Efes ise Maccabi Tel Aviv ile Sırbistan’da karşı karşıya gelecek.

EuroLeague’de temsilcilerimiz parkede, Türkiye’nin en yüksek oranları yine Misli’de!

Avrupa basketbolunun kalbi olan EuroLeague’de geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine tüm maçlar canlı yayınlarla Misli’de olacak. Ayrıca Fenerbahçe – Kızıl Yıldız ve Maccabi Tel Aviv – Anadolu Efes karşılaşmalarının heyecanı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de yaşanacak. EuroLeague’deki diğer tüm karşılaşmalar da “Şampiyon Oranlar” ile Misli üyelerini bekliyor. İşte temsilcilerimizin maçlarıyla ilgili detaylar…

Haberin Devamı

FENERBAHÇE BEKO – KIZIL YILDIZ

Temsilcilerimizden Fenerbahçe, EuroLeague’deki üçüncü maçında bugün saat 20.45’te Kızıl Yıldız ile Ülker Sports Arena’da karşılaşacak. Koç Sarunas Jasikevicius yönetiminde ve yenilenen kadrosuyla hem EuroLeague’e hem de Basketbol Süper Ligi’ne 2’de 2 yaparak başlayan Sarı-Lacivertliler, Cumhurbaşkanlığı Kupası yenilgisi sonrasında sezona iyi bir giriş yaptı. EuroLeague’in ilk haftasında Olympiacos’u geçen hafta da Anadolu Efes’i mağlup eden Fenerbahçe Beko, Basketbol Süper Ligi’nde ise cumartesi günü Yalovaspor Basketbol ile beklenenden çok daha zor bir maç oynadı. Nicolo Melli’nin üçlüğüyle uzatmalara giden maçı Fenerbahçe 97-90 kazanmayı başardı. Ancak EuroLeague’in çift maç haftası öncesinde maçın uzaması Sarı-Lacivertliler’in ekstra efor sarfetmesine neden oldu.

Haberin Devamı

Kızıl Yıldız da bu sezon Codi Miller-McIntyre, Nikola Kalinic ve Isaiah Canaan gibi transferleriyle sezona Play-off hedefiyle başlamış ve EuroLeague’deki ilk 2 maçını kazanmıştı. Ligin yeni ekibi Paris Basketball’u deplasmanda yenen Sırp ekibi; evinde de Baskonia karşısında hata yapmadı. Kızıl Yıldız, temsilcimiz Fenerbahçe karşısında sürpriz kovalayacak.

Fenerbahçe Beko’da Tarık Biberovic, Anadolu Efes karşısında Elijah Bryant ile yaşadığı olay sebebiyle 1 maç ceza aldı. Marko Guduric ve Scottie Wilbekin de sakatlıkları sebebiyle bu maçta forma giyemeyecek. Kızıl Yıldız’da ise Nemanja Nedovic’in durumu maç saatinde netleşecek.

Misli Yazarı Evren İçener’in Yorumu

Fenerbahçe'de Biberovic, Guduric, Wilbekin oynamayacak. Kızıl Yıldız'da Nedovic'in oynama durumu belirsiz. Fenerbahçe, Euroleague'e 2'de 2 ile giriş yaptı. Sakatlıklar can sıksa da geniş ve kaliteli rotasyona sahipler. Evinde yine kazanmasını beklediğim bir maç. Kızıl Yıldız tarafında Teodosic bu maç oynayabilecek. Canaan, Codi Miller dikkat edilmesi gereken oyuncular. Onlar da EuroLeague sezonuna 2'de 2 ile girdi ama dengi rakiplerle oynadılar. Fenerbahçe eksiklerine rağmen kadro kalitesiyle net favori. İlk Yarı-Maç Sonu Fenerbahçe tarafındayım.

Haberin Devamı

MACCABI TEL AVIV – ANADOLU EFES

EuroLeague’deki bir diğer temsilcimiz Anadolu Efes ise üçüncü maçında Maccabi Tel Aviv ile bugün saat 21.05’te kozlarını paylaşacak. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda da maçlarını Sırbistan’da oynamaya devam eden Maccabi Tel Aviv, temsilcimizi Belgrad’taki Aleksandar Nikolić Hall’de ağırlayacak. Bu sezon da yola koç Tomislav Mijatovic ile devam eden Anadolu Efes, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda yenmeyi başardığı Fenerbahçe’ye geçtiğimiz hafta EuroLeague’de sahasında 78-83 kaybetti. İlk maçında ise deplasmanda Virtus Bologna’yı yenen temsilcimiz 1 galibiyet, 1 yenilgi almış oldu. Ligde ise oynadığı iki maçı da kazanan Anadolu Efes, Maccabi karşısında da kazanarak önemli bir galibiyet alma peşinde.

Kadrosundaki önemli isimleri kaybeden ve yeni bir çehreye bürünen Maccabi Tel Aviv ise EuroLeague’e Asvel galibiyetiyle başlamıştı ki onlar da ikinci maçında kayıp yaşadı. Monaco’ya deplasmanda 85-79 kaybeden Maccabi de gözünü bu maça çevirdi. Oyuncu kurucu pozisyonunda Jordan Loyd’un Monaco’ya geri dönmesi sebebiyle o boşluğu doldurmak için düğmeye basan Maccabi, Manisa Basket’te kısa sürede çok iyi bir performans gösteren Saban Lee’yi kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Anadolu Efes’te maç öncesinde Tarık Biberovic ile yaşadığı olay sebebiyle 1 maç ceza alan Elijah Bryant kadroda yok. Justus Hollatz’ın ise durumu belirsiz. Maccabi Tel Aviv’de ise Wenyen Gabriel ve Rokas Jokubaitis sakatlıkları sebebiyle yoklar. Saban Lee’nin süre alıp almayacağı da henüz netlik kazanmadı.

Misli Yazarı Evren İçener’in Yorumu

Maccabi'de Jokubaitis, Gabriel yok. Anadolu Efes'te Bryant yok. Hollatz'ın oynama durumu belirsiz. Maccabi'de Loyd takımdan ayrıldı. Saban Lee transferi yaptılar, lisansı çıktı, oynayabilecek durumda. Anadolu Efes, Bologna deplasmanında öz güvenli oyunuyla kazanmayı bilmişti. Evinde Fenerbahçe yenilgisi nornal sonuç, ölçü olmaz. Oturu, pota altında önemli katkı sağlıyor ve varlığı güç katıyor. Larkin yine bildiğimiz gibi... Maccabi'de eksikler can sıkıyor. Anadolu Efes kadro kalitesiyle net favori durumda. Anadolu Efes'in kazanmasını bekliyorum.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve 50+100 TL kazanma şansını yakalayın. EuroLeague’in heyecanını “Şampiyon Oranlar” ile daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ