EuroLeague hasreti bitiyor! Virtus Bologna-Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Turkish Airlines EuroLeague'de heyecan başladı. Temsilcilerimizden Anadolu Efes ise bu akşam İtalya'da, Virtus Bologna deplasmanında olacak. Sezona Fenerbahçe Beko'yu mağlup ettiği karşılaşmada aldığı Cumhurbaşkanlığı Kupa'sıyla başlayan Anadolu Efes, play-off'a kalamadığı geçen sezon sonrası yeni bir hikaye yazmak istiyor. Peki, Virtus Bologna - Anadolu Efes maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak? Şifreli mi? İşte canlı yayın bilgisi.

Son olarak Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Fenerbahçe Beko’yu mağlup ederek moral depolayan Anadolu Efes, EuroLeague’de sezonun ilk maçına İtalyan ekibi Bologna karşısında çıkıyor. Anadolu Efes, Avrupa’da 837 . mücadelesine çıkmaya hazırlanırken 472 galibiyet ve 364 yenilgi elde etti.

Haberin Devamı

Tomislav Mijatovic önderliğinde Anadolu Efes geçen yıl EuroLeague'de beklediğini bulamamıştı. Ligde 34 haftalık normal sezonu ilk 6 sırada bitirecek takımlar doğrudan play-off çeyrek finale yükselecek. Anadolu Efes play-in oynamadan doğrudan play-off’a yükselmek istiyor. 

 

EuroLeague hasreti bitiyor Virtus Bologna-Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak

VİRTUS BOLOGNA - ANADOLU EFES MAÇI NE ZAMAN?
Unipol Arena’da oynanacak Virtus Bologna- Anadolu Efes karşılaşması 4 Ekim Cuma günü saat 22.00’da başlayacak. Anadolu Efes’in mücadelesi S Sport 2 ekranlarından canlı ve şifreli olarak yayınlanacak.

YORUM YAZ