Chicago Bulls, Onuralp Bitim’i serbest bıraktı

NBA takımlarından Chicago Bulls, milli basketbolcu Onuralp Bitim'i serbest bıraktı. Kulüpten yapılan açıklamada, Onuralp Bitim ve Kenneth Lofton ile yolların ayrıldığı belirtildi. Açıklamada, oyunculara emekleri için de teşekkür edildi.

Chicago Bulls, Onuralp Bitim’i serbest bıraktı

NBA takımlarından Chicago Bulls milli basketbolcumuz Onuralp Bitim ve Kenneth Lofton Jr. ile yollarını ayırdı. Ülkemizde Anadolu Efes, Pınar Karşıya ve Bursaspor forması giyen 25 yaşındaki basketbolcu 2023-24 sezonunda NBA'e transfer olmuştu. Kısa forvet oyuncu Chicago Bulls formasıyla toplamda 23 maça çıktı. 267 dakika süre alan Onuralp Bitim, 80 sayı 13 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

Chicago Bulls, Onuralp Bitim’i serbest bıraktı

Çift yönlü bir kontrat imzalamıştı

Ülkemizde Bursaspor formasıyla sergilediği müthiş performansın ardından NBA radarına giren 25 yaşındaki Onuralp, geçtiğimiz yıl Chicago Bulls ile çift yönlü bir kontrat imzalamıştı.

Şubat ayında normal kontrat

Sezonun ilk yarısını Bulls’un G-League takımı Windy City Bulls’ta geçiren milli oyuncumuz, ardından Chicago Bulls’ta da şans bulmaya başlamıştı. Bulls, Onuralp’in çift yönlü kontratını Şubat ayında normal kontrata çevirmişti.

Chicago Bulls, Onuralp Bitim’i serbest bıraktı

Chicago Bulls ile üç yıllık sözleşme imzalayan Onuralp Bitim’in sözleşmesinde iki yılı daha bulunuyordu.

YORUM YAZ