Beşiktaş'tan Hapoel Tel Aviv maçı açıklaması! Sırbistan'a alınmıştı...

Beşiktaş'ın EuroCup'ın 3. haftasında İsrail ekibi Hapoel Tel Aviv ile oynayacağı mücadele Sırbistan'a alınmıştı. Siyah-Beyazlılar, maçla ilgili alınan yeni kararı resmen duyurdu.

Beşiktaş'tan Hapoel Tel Aviv maçı açıklaması! Sırbistan'a alınmıştı...

Beşiktaş'ın 9 Ekim'de ev sahibi konumunda Hapoel Tel Aviv ile karşılaşacağı EuroCup mücadelesinin Sırbistan'da oynamasına karar verilmişti. Siyah-Beyazlılar, bu maçın durumuna ilişkin son kararı yaptığı resmi açıklama ile duyurdu.

Haberin Devamı

FUTBOLDA DA BENZER DURUM SÖZ KONUSU

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, EuroCup'ta yaşadığı sorununun bir benzerini UEFA Avrupa Ligi'nde de yaşıyor. Geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, 28 Kasım'da İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv ile oynayacakları maça ilişkin konuşmış ve yaptığı açıklamada, "İsrail, UEFA'ya başvuru gibi bir şeye yeltenmedi. Sadece basında bununla alakalı birkaç haber çıktı. Lobisini yaptılar ama bizim dik duruşumuz sayesinde UEFA'ya başvuruları olmadı. Zannediyorum hiçbir aksilik olmadığı takdirde biz onları İstanbul'da misafir edeceğiz ve maç İstanbul'da oynanacak" ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaştan Hapoel Tel Aviv maçı açıklaması Sırbistana alınmıştı...

BASKETBOLDAKİ KARAR DEĞİŞTİ

Beşiktaş, Sırbistan'da oynanması beklenen Hapoel Tel Aviv maçı için yapılan başvuruların olumlu sonuçlandığını duyurdu. Kararın değiştiği ve mücadelenin olması gereken şekilde Türkiye'de oynanacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan yapılan bilgilendirmede şu ifadeler yer aldı:

"Beşiktaş Fibabanka Erkek Basketbol Takımımızın yer aldığı BKT EuroCup turnuvasının organizatörü EuroLeague yönetimi, Beşiktaş Fibabanka Erkek Basketbol Takımımızla Hapoel Shlomo Tel Aviv arasında 9 Ekim Çarşamba günü BJK Fibabanka Spor Kompleksi’nde oynanması planlanan BKT EuroCup 3. hafta müsabakasının Sırbistan’da oynanmasına karar vermişti.

Kulübümüzün girişimleri doğrultusunda hükümetimizin ve Türkiye Basketbol Federasyonu’nun EuroLeague yönetimine ve Hapoel Shlomo Tel Aviv kulübüne güvenlik garantisi vermesinin ardından EuroLeague yönetimi, müsabakanın İstanbul’da oynanmasına karar vermiştir.

Beşiktaş Fibabanka - Hapoel Shlomo Tel Aviv, 9 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’de BJK Fibabanka Spor Kompleksi’nde oynanacaktır.

Kamuoyunun ve taraftarlarımızın bilgisine sunarız."

 

Beşiktaştan Hapoel Tel Aviv maçı açıklaması Sırbistana alınmıştı...

YORUM YAZ