Ali Koç devreye girmek zorunda kaldı! Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde büyük olay...

Basketbolda Fenerbahçe Opet ile Beşiktaş arasında oynanan FIBA Kadınlar Süper Kupa mücadelesi, seyircilerin sahaya yanıcı ve patlayıcı madde atması nedeniyle durdu ve yarına ertelendi. Tribünlerden atılan yabancı maddelerin ardından hakemlerin uyarısıyla Türk ekipleri soyunma odasının yolunu tutarken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, olayları yatıştırmak için tribüne çıktı.

Basketbol Gelişim Merkezi’nde oynanan maçta son EuroLeague Women şampiyonu Fenerbahçe ile FIBA Avrupa Kupası (EuroCup) finalisti Beşiktaş karışı karşıya geldi. Müsabakanın 2. dakikasında mücadele 4-2 Sarı Lacivertli ekibin üstünlüğü ile devam ederken tribünlerden atılan yabancı maddelerin ardından hakemlerin uyarısıyla Türk ekipleri soyunma odasının yolunu tuttu.

Haberin Devamı

Ali Koç devreye girmek zorunda kaldı Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde büyük olay...

30 dakikalık ara...

Yaklaşık 30 dakikalık aranın ardından salonun boşaltılacağı ve maçın seyircisiz oynanacağı kararı anons edildi.

 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç devrede

Emniyet güçleri yabancı maddelerin atıldığı basın tribünü önünde önlem alırken devreye giren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tribüne çıkarak olayları yatıştırmaya çalıştı.

Maç ertelendi

Emniyet güçlerinin gözetiminde salondan önce Beşiktaşlı sonra Fenerbahçeli taraftarlar çıkarıldı. Kulüpler arasında ve daha sonra FIBA ile yapılan görüşmeler neticesinde maçın yarın saat 16.00’da oynanmasına karar verildi. Kararı, FIBA Avrupa Başkanı Jorge Garbajosa ve iki kulübün başkanı birlikte açıkladı.

YORUM YAZ