Alba Berlin – Fenerbahçe Beko karşılaşması Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli’de!

EuroLeague’in 2024-25 sezonunda bugün 4. maçlar oynanacakken; çift maç haftasında heyecan durmadan devam ediyor. EuroLeague’de bugün 5 maç basketbolseverleri beklerken; yarın oynanacak 4 maçla birlikte çift maç haftası sona erecek. Fenerbahçe, bugün EuroLeague’ki dördüncü maçında Berlin deplasmanında boy gösterecek. Alba Berlin ile bugün saat 20.30’da karşılaşacak olan temsilcimiz, son maçta aldığı Kızıl Yıldız yenilgisini telafi etmeye çalışacak.

Alba Berlin – Fenerbahçe Beko karşılaşması Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli’de!

Alba Berlin - Fenerbahçe Beko karşılaşmasının heyecanı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de yaşanacak. EuroLeague’deki diğer tüm karşılaşmalar da “Şampiyon Oranlar” ile Misli üyelerini bekliyor. Ayrıca EuroLeague’de geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine tüm maçlar canlı yayınlarla Misli’de!

Haberin Devamı

İşte Alba Berlin - Fenerbahçe Beko maçıyla ilgili detaylar…

Geçtiğimiz sezon EuroLeague’i son sırada tamamlayan ve ligde yer alıp almaması tartışma konusu olan Alba Berlin, koç Israel Gonzalez yönetiminde geniş rotasyonlu bir kadroyla sezona başladı. Kadroya birkaç hamle yapsa da geçtiğimiz sezonki iskeleti hemen hemen hiç bozmayan Alba Berlin, bu sezon daha rekabetçi bir görüntü çizmek istiyor. EuroLeague’deki ilk maçında son şampiyon Panathinakos’a evinde kaybeden Alba, ikinci maçta da Barcelona’ya çift hanelerle kaybetmişti. Bu hafta oynadığı son maçında Asvel’i evinde 84-79 ile geçen Alba Berlin ilk galibiyetini almış oldu. Şu ana kadar Almanya Ligi’nde ise 3 maç oynayan Alba, bu maçlardan sadece evinde oynadığı tek maçı kazanabildi. Fenerbahçe maçı öncesinde Alba’da Matt Thomas, Ziga Samar ve Malte Delow sakat durumda.

Haberin Devamı

Temsilcimiz Fenerbahçe Beko ise koç Sarunas Jasikevicius yönetiminde kadroda geçen sezona göre değişikliklere gitmiş ve sezona Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Anadolu Efes yenilgisiyle başlamıştı. EuroLeague’e ise iyi başlayan Fenerbahçe, önce Olympiacos’u ardından da Anadolu Efes’i mağlup ederek 2’de 2 yapmıştı. Ancak salı günü Ülker Sports Arena’da oynadığı üçüncü EuroLeague maçında ise Kızıl Yıldız’a beklenenin çok altında bir oyunla 57-76 mağlup oldu. Temsilcimiz çift maç haftasında Alba Berlin’i geçerek haftayı 2’de 1 ile noktalamayı amaçlıyor. Fenerbahçe’de Wilbekin ve Marko Guduric’in sakatlıkları devam ederken; Anadolu Efes maçında Elijah Bryant ile yaşadığı olay sonrası 1 maç ceza alan Tarık Biberovic ise bu maçta forma giyebilecek.

Dikkat çeken istatistikler!

Fenerbahçe Beko, Alba Berlin’i son 4 maçta mağlup etmeyi başardı ve aynı zaman bu maçların ilk yarılarını da kazandı.

Fenerbahçe Beko, Alba Berlin ile oynadığı son 4 maçın 3’ünde 100 barajını aştı.

İki ekip arasında oynanan son 4 maçta ve aynı zamanda son 10 maçın 6’sında 170 sayı baremi aşıldı.

İki ekip arasında oynanan son 10 maçta, 160 sayı bareminin aşılmadığı 4 maçın 3’ünü Alba Berlin kazandı.

Haberin Devamı

Alba Berlin’in ev sahipliğinde oynanan son 4 maçın ikisi 20+ farkla bitti. (Alba Berlin 75-104 Fenerbahçe, Alba Berlin 89-63 Fenerbahçe)

Misli Yazarı Gökhan German’ın Yorumu

Alba Berlin salı günü evinde kendi ayarında bir takım olan Asvel'i yenip ilk galibiyetini aldı. Fenerbahçe de İstanbul'da Kızıl Yıldız karşısında felaket bir hücum performansı sergiledi ve farklı kaybetti. Wilbekın ve Guduriç yok ama Biberoviç forma giyebilecek. Fenerbahçe'nin o yenilgi sonrası bir reaksiyon göstereceğini ve daha iyi oynayıp ilk yarıdan üstünlüğü alıp maçı kazanacağını düşünüyorum.

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve 50+100 TL kazanma şansını yakalayın. EuroLeague’in heyecanını “Şampiyon Oranlar” ile daha fazla yaşayın!

 

YORUM YAZ