Salih Uçan, Medipol Başakşehir'de
26 Ocak 2022, Çarşamba 23:54Güncelleme Tarihi:
Başakşehir 3. takviyesini gerçekleştirdi. Turuncu-Lacivertliler, Beşiktaş'ta hayal kırıklığı yaratan Salih Uçan'ı sezon sonuna kadar kiraladı.

Transfer çalışmalarında gaza basan Medipol Başakşehir, Serdar Gürler ve Emre Çolak hamlelerinden sonra 3. takviyesini de yaptı. TRT Spor'un haberine göre; Turuncu-Lacivertliler, Beşiktaş'ta beklenen çıkışı gösteremeyen ve reknik direktör Önder Karaveli'nin kadrosunda düşünmediği Salih Uçan'ı sezon sonuna kadar kiraladı.
Haberin Devamı ›
Geçen sezon Alanyaspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve Akdeniz ekibiyle sözleşmesinin sona ermesiyle devleri peşine takan Salih Uçan, Beşiktaş'ı tercih etmişti. Ancak 28 yaşındaki futbolcu, Siyah-Beyazlılar'da bekleneni veremedi, 15 maçta sadece 548 dakika süre alabilen Salih gol veya asist katkısı üretemedi.