CANLI | Başakşehir - Eyüpspor maçı

Süper Lig'in 10. haftasında Başakşehir sahasında Eyüpspor'u ağırlıyor. Avrupa macerasından ağır yaralı olarak lige dönen Çağdaş Atan'ın öğrencileri, ligde yeni olmasına rağmen başarılı bir performans ortaya koyan Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor'dan 3 puanı almak istiyor. Eyüpspor ise güçlü rakibi karşısında dirençli bir oyun ortaya koyarak puan ya da puanlar almak hedefinde. Maça dair son dakika bilgileri ve karşılaşmanın canlı anlatımı fanatik.com.tr'de.

CANLI | Başakşehir - Eyüpspor maçı

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Başakşehir ve Eyüpspor karşı karşıya geliyor. Avrupa kupalarında aldığı yenilgiyi telafi etmek isteyen Başakşehir, Eyüpspor karşısında galibiyet hedefliyor. Arda Turan’ın çalıştırdığı Eyüpspor ise bu sezon ligde topladığı 15 puanla 5. sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ.

BAŞAKŞEHİR - EYÜPSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig’de heyecan Başakşehir - Eyüpspor mücadelesiyle devam ediyor. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan mücadele 28 Ekim Pazartesi günü (Bugün) saat 17:00’da başladı ve beIN Sports 2 ekranlarından canlı yayınlanıyor. Ayrıca maçın canlı anlatımı fanatik.com.tr'de.

CANLI | Başakşehir - Eyüpspor maçı

BAŞAKŞEHİR FİKSTÜRÜ İÇİN TIKLAYINIZ

EYÜPSPOR FİKSTÜRÜ İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞAKŞEHİR - EYÜPSPOR MAÇI 11'LERİ

Başakşehir: Muhammed, Kemen, Duarte, Opoku, Ömer Ali, Crespo, Onur, Pelkas, Deniz, Davidson, Figueiredo.

Eyüpspor: Berke Özer, Dubois, Claro, Robin Yalçın, Caner Erkin, Shelvey, Melih, Emre Akbaba, Ampem, Ahmed Kutucu, Thiam.

CANLI | Başakşehir - Eyüpspor maçı

KARŞILAŞMANIN CANLI ANLATIMI

Haberin Devamı

BERKE ÖZER'DEN MÜTHİŞ KURTARIŞ

Dakikalar henüz 4'ü gösterdiğinde Başakşehir gole çok yaklaştı. Ev sahibi ekipte Figueiredo sol kanattan pasını yerden içeriye çıkardı, arka direğe açılan topta Ömer Ali topu kale alanına doldurdu. Savunmanın uzaklaştırmak istediği topa Crespo ceza sahası içinde sert vurdu. Kaleci Berke Özer'den başarılı bir kurtarış geldi.

CANLI | Başakşehir - Eyüpspor maçı

THIAM GOL PERDESİNİ AÇTI

Maçın ilk yarısında dakikalar 28'i gösterdiğinde Mame Thiam Eyüpspor'u 1-0 üstünlüğe taşıyan golü kaydetti. Crespo'ya baskı yapan Ahmed Kutucu'dan seken top ceza sahası içinde Thiam'ın önüne açıldı. Tecrübeli futbolcu gelişine topa güzel bir vuruşla ağlara gönderdi.

CANLI | Başakşehir - Eyüpspor maçı

BAŞAKŞEHİR YİNE BERKE'Yİ GEÇEMEDİ

Golü kalesinde gördükten Başakşehir kısa sürede karşılık vermek istedi. 30. dakikada Pelkas'ın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta Figueiredo'nun kafa vuruşunu Berke Özer yine çıkarmayı başardı.

İLK YARI EYÜPSPOR'UN ÜSTÜNLÜĞÜ İLE GEÇİLDİ

Maçın ilk yarısında başka gol sesi çıkmadı ve pozisyon olarak her ne kadar Başakşehir daha üstün bir oyun ortaya koysa da Eyüpspor kalecisi Berke Özer'i geçemeyince soyunma odasına 1-0'lık mağlubiyetle gitmek zorunda kaldı. 

BAŞAKŞEHİR BERABERLİĞİ YAKALADI

Opoku, penaltıdan Berke'yi mağlup etti. Klas bir panenka golüyle skoru 1-1'e getirdi. 

CANLI | Başakşehir - Eyüpspor maçı

BAŞAKŞEHİR'DE 4 DEĞİŞİKLİK

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında ikas Eyüspor'u konuk eden RAMS Başakşehir'de teknik direktör Çağdaş Atan, ligde son oynadıkları Trabzonspor maçına göre ilk 11'de 4 değişiklik yaptı.

Turuncu-lacivertli takımın teknik direktörü, Ousseynou Ba, Berat Özdemir, Serdar Gürler ve Krzysztof Piatek'in yerine ilk 11'de Onur Ergün, Dimitris Pelkas, Davidson ve Figueiredo'ya görev verdi.

Çağdaş Atan, Eyüpspor karşısında takımını Muhammed Şengezer, Kemen, Duarte, Opoku, Ömer Ali Şahiner, Onur Ergün, Crespo, Deniz Türüç, Pelkas, Davidson ve Figueriedo ilk 11'iyle sahaya sürdü.

CANLI | Başakşehir - Eyüpspor maçı

ŞEHİTLER İÇİN SAYGI DURUŞU

Karşılaşma öncesinde Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketine (TUSAŞ) yönelik terör saldırısında şehit olanlar için saygı duruşunda bulunuldu.

Saygı duruşunun ardından taraftarlar, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde tezahürat yaptı.

CANLI | Başakşehir - Eyüpspor maçı

YORUM YAZ