MENÜ

Başakşehir'de zirve hesapları

Beşiktaş galibiyetiyle toparlanan Başakşehir zirve hesaplarında ikili averaja güveniyor.

Başakşehir'de zirve hesapları

Medipol Başakşehir’de zirve hesapları artarak devam ediyor. Spor Toto Süper Lig’de son olarak Beşiktaş’ı 1-0 yenerek lig yarışında önemli bir avantaj kazanan İstanbul ekibi, son 8 haftada da çalışmalarını sürdürecek.

Abdullah Avcı ve teknik ekibi, her planı göz önünde tutarken, ilginç bir detay daha öne çıkıyor. Son 8 haftada maksimum puanı alıp şampiyonluk şansını zorlayacak turuncu-lacivertliler, önemli bir konunun farkında.. Şu anda son yılların en çekişmeli lig yarışı olduğunu gören Avcı ve ekibi, ikili averaj konusunu gündeminde tutuyor.

Tecrübeli teknik adam ve takımının ligin sonunda puan puana gelinmesi halinde Beşiktaş ve Galatasaray karşısındaki avantajı dikkat çekiyor. Beşiktaş ile maçlarını bitiren Başakşehir, 1-1 ve 1-0’lık skorlarla üstünlüğü aldı. Galatasaray ile 29. haftada karşılaşacak olan turuncu-lacivertliler, sezonun ilk yarısındaki 5-1’lik galibiyetin avantajını taşıyor. Sarı-kırmızılı rakibine yenilse bile avantajlı olduğuna inanan Başakşehir kurmayları, ikili averajın önemini biliyor. Fenerbahçe’yi 3-2 deplasmanda yenmesine rağmen evinde 2-0 kaybeden Abdullah Avcı’nın öğrencileri tek eksiyi burada yaşıyor.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ