Barcelona'ya Dani Olmo şoku! La Liga'da oynatamayacaklar...

Barcelona, EURO 2024'ün yıldızı İspanyol futbolcu Dani Olmo ile geçtiğimiz günlerde 6 yıllık sözleşme imzaladı. Ancak Katalan devinin başı, uzun süredir devam eden mali sıkıntılar nedeniyle dertte. Bu problem, Olmo'yu da etkilemiş durumda. İşte detaylar...

Barcelona, uzun süredir peşinde olduğu İspanyol yıldız Dani Olmo'yu sonunda kadrosuna katmayı başardı. Katalan devi, EURO 2024'te parlayan orta saha ve kanat oyuncusunu Almanya Bundesliga kulübü Leipzig'den yaklaşık 60 milyon euro bonservis ücreti karşılığında renklerine bağladı. Olmo, Barça ile 6 yıllık sözleşme imzaladı ancak ortada şu anda büyük bir problem var.

Haberin Devamı

Barcelonaya Dani Olmo şoku La Ligada oynatamayacaklar...

LA LIGA'YA KAYDOLAMADI

Cadena SER'de yer alan habere göre Barcelona, mali krizin etkilerini yaşamaya devam ediyor. Katalan devi, yeni transfer Dani Olmo'yu henüz La Liga maçları için kaydettiremedi. Barça'nın Olmo'yu kaydedebilmesi için oyuncu satışı yapması gerektiği bildirildi. İspanyol yıldızın bu yüzden henüz La Liga için lisansının çıkarılamadığı gelen bilgiler arasında.

SADECE OLMO DEĞİL

Dani Olmo'nun yanı sıra Vitor Roque, Inigo Martinez, Clement Lenglet ve Eric Garcia gibi diğer yıldız oyuncular da hâlâ La Liga için kayıt yaptıramadı. Barcelona Sportif Direktörü Deco ve kulüp başkanı Joan Laporta, bu hafta sonu yeni sezon resmen başlamadan önce bu konuya bir çözüm bulmak zorunda.

YORUM YAZ