MENÜ

Barcelona'lı yıldız Adriano Correia, Beşiktaş'ta

Beşiktaş, Barcelona'nın sol kanat oyuncusu Adriano ile anlaşmaya vardı.

Barcelona'lı yıldız Adriano Correia, Beşiktaş'ta

Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek flaş isimlere yönelen Beşiktaş, aradığı sol beki Barcelona'da buldu. 31 yaşındaki Brezilyalı ve kulübüyle her konuda anlaşma sağlandı.

Beşiktaş, transferde çok önemli bir ismi bitirdi: Adriano! Şampiyonlar Ligi’ni düşünerek deneyimli isimleri listesine alan Siyah-Beyazlılar’ın bir süredir temasta oldukları Barcelona’nın sol bekiyle her konuda anlaştığı öğrenildi. 31 yaşındaki futbolcudan ‘Tamam’ yanıtını aldıktan sonra Barça’nın kapısını çalan Siyah-Beyazlılar’ın uygun bir bonservis bedeliyle kulübü de ikna ettiği bildirildi.

Kayıp adam: Jose Sosa

Arda: Konuştum,anlaşmış

Transferin bittiğine dair en net bilgilerden biri de Arda Turan’dan geldi. Takım arkadaşıyla konuştuğunu belirten milli futbolcu, “Kendisiyle konuştum,
Beşiktaş ile anlaşmış” müjdesini Beşiktaşlılar’a yolladı. Adriano’nun kısa bir süre içinde de yeni takımının kampına katılacağı ifade edildi.

Orhan Yıldırım


Digne geldi, o gidiyor

Barça’nın geçen hafta Paris Saint-Germain’den 16.5 milyon Euro’ya Lucas Digne’yi kadrosuna katmasının ardından şimdiden sol bek hattında 23 yaşındaki futbolcunun ve Jordi Alba’nın gerisinde kalan Adriano, daha fazla görev yapabileceği bir takımda görev yapmaya sıcak bakıyor.

Kariyerinde 2 Şampiyonlar Ligi, 4 La Liga, 4 İspanya Kupası, 4 İspanya Süper Kupası, 3 FIFA Dünya Kulüpler Kupası ve 2 UEFA Kupası bulunan yıldız futbolcunun, Devler Ligi faktörü sebebiyle Beşiktaş’ta görev yapabileceği konuşuluyor.


ETO'O BOMBASI!

Haberin Devamı
YORUM YAZ