Yerli Messi Muhammed Demirci'nin yeni takımı belli oldu

Son olarak Tuzlaspor'da forma giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhammed Demirci'nin yeni takımı belli oldu.

Yerli Messi Muhammed Demirci'nin yeni takımı belli oldu

Bir zamanlar Beşiktaş'ta forma giyen Muhammed Demirci'nin teni takımı resmen açıklandı. Barcelona altyapısına seçilen yetenekli futbolcunun son durağı belli oldu.

Haberin Devamı

Yerli Messi Muhammed Demircinin yeni takımı belli oldu

TFF 3. Lig ekibi Balıkesirspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı-beyazlılar, Beşiktaş alt yapısından yetişen 29 yaşındaki orta saha oyuncu Muhammed Demirci ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Konuya ilişkin Balıkesirspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Balıkesirspor’umuz son olarak Tuzlaspor forması giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhammed Demirci ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Yapılan anlaşma kulübümüze ve Muhammed Demirci’ye hayırlı olsun" ifadelerine yer verildi.

Muhammed Demirci kimdir?

Beşiktaş altyapısından yetişen Muhammed Demirci, bugüne kadar pek çok farklı takımda forma giydi. Solak oyuncu, beklentileri bir türlü karşılayamadı. Küçük yaşlarda Barcelona tarafından denenen Muhammed'in kariyer planları yolunda gitmedi.

Haberin Devamı

Muhammed Demirci, Amasya ilinde dünyaya gelmiştir. Fakat kariyerine bu ilde başlamamıştır. 3 ocak 1995 yılında dünyaya gelen Muhammed şu an 29 yaşındadır. Muhammed Demirci, bugüne kadar pek çok farklı takımda forma giydi. Bu takımlar arasında kiralık olarak gönderildiği de bulunuyor. Ayrıca, kendisi bir Belçika kulübü olan Mouscron’da da forma giymiştir. Yetenekli futbolcu en son Tuzlaspor'da oynadıktan sonra Balıkesirspor'a imza attı.

"TÜRKİYE'DE 30 GOL ATAR!"

Yerli Messi Muhammed Demircinin yeni takımı belli oldu

YORUM YAZ