MENÜ

Badou Ndiaye: Hiçbir zaman parayı futbolumun önüne koymadım

Geçtiğimiz sezonun devre arasında 16 milyon Euro'ya Galatasaray'dan Stoke City'ye transfer olan Badou Ndiaye, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile maddi konularla ilgili hakkında çıkan haberleri yalanladı.

Badou Ndiaye: Hiçbir zaman parayı futbolumun önüne koymadım

Rekor transfer bedeli ie Galatasaray'dan Stoke City'ye transfer olan fakat, Stoke City'nin küme düşmesi sonrası hakkında sürekli transfer dedikoduları çıkan Ndiaye, instagram hesabından bir açıklama yaptı. Galatasaray ile adı geçen fakat Senegalli yıldızın geri dönmek için 4.5 milyon Euro istediği haberleri üzerine Ndiaye: "Çıkan haberlerin tamamı yanlıştır. Ben, hayatımda hiçbir zaman parayı futbolumun ve kararlarımın önüne koymadım.'' dedi.

Osmanlıspor’dan 7,5 milyon euro’ya Galatasaray’a transfer edilen Ndiaye, Stoke City’ye ise 16 milyon euro karşılığında satılmıştı. Premier Lig’de çıktığı 13 maçta 2 gol atan Ndiaye, sarı kırmızılı kulüpten yıllık 2,75 milyon euro alıyordu.​

Ndiaye'nin resmi hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

Kariyerimin önemli ve pozitif bu zamanında, doğru olmayan haberlerin çıkması hepimizi rahatsız etmektedir. Çıkan haberlerin tamamı yanlıştır, ben hayatımda hiçbir zaman parayı futbolumun ve kararlarımın önüne koymadım. Herkese iyi bir akşam dilerim, önümüze bakalım. Allah hepimizi korusun, hepinizi seviyorum.

Badou Ndiaye: Hiçbir zaman parayı futbolumun önüne koymadım

Haberin Devamı
YORUM YAZ