MENÜ

Babel'den flaş transfer açıklaması! İngiltere...

Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, Sky Sports'tan James Dale'ye özel bir röportaj verdi. Halen sıkı bir Liverpool taraftarı olduğu söyleyen Hollandalı, Liverpool ve Premier Lig'e dair de görüşlerini paylaştı.

Babel'den flaş transfer açıklaması! İngiltere...

Liverpool'un kendi kulübü olduğunu söyleyen Babel, "Her maçı takip etmeye çalışıyorum. Hala onları destekliyorum. Onlar için en iyisini diliyorum" dedi.

İngiltere'deki birçok kişinin kendisini unuttuğunu kaydeden Hollandalı, "Hiç kimse dünyadaki her ligi takip etmiyor. O yüzden Şampiyonlar Ligi halen insanların sizin neler yapıp yapamadığınızı görmesi için iyi bir platform."

"Kariyeriniz boyunca bazı kararlar vermeniz gerekir. Bazen iyi bir karar veremezsiniz ve sonunda dener ve tekrar eskiye dönmek istersiniz. Takipte olduğum dönemde benim de yaptığım buydu. Şu anda belli bir yere geldiğim için çok mutluyum. Şu anda sadece futboldan keyif almaya bakıyorum."

Beşiktaş-Porto maç sonucu: 1-1

Klopp'a övgü dolu sözler

"Dışarıdan gördüğüm kadarıyla Liverpool menajeri oyuncularını geliştirmeyi çalışan birisi. Ben 20 yaşındayken Liverpool'un başına gelseydi ondan faydalanırdım."

İngiliz futbolunu değerlendirdi

"İngiliz futbolu herkese göre değil. Bunun için ciğerinizin, gücünüzün olması lazım. Bu benim için de geçerli. Şu anda benim oyun yapıma uymayan takımlarda yaşayamam. Ben futbolu top yerdeyken oynamayı seviyorum. Uzun top ya da ikinci toplarla değil... Bu benim futbolum değil. Benim oyun yapıma göre oynanmıyorsa fark yaratamam. Gerçekçi olmam lazım."

Beşiktaş - Porto maçında tek tehlike Aboubakar

Liverpool'un dört yıldızı Salah, Coutinho, Mane ve Firmino için...

"Milyonlar harcayıp bir kadro oluşturabilirsiniz ama onları doğru taktikle bir araya getirmediğiniz müddetçe kupalar kazanamazsınız. Böyle oyuncular her takıma lazım. Çok yaratıcılar ve oyunun kaderini değiştiriyorlar. Herkes Coutinho'nun Liverpool için ne kadar önemli olduğunu biliyor. Yaptığı asistlerle, arkadaşlarını beslemesiyle ondan faydalanabilirdim."

"Premier Lig'e geri dönecek misin? sorusu üzerine...

"Öyle bir yaşa geldim ki artık daha kesin kararlar vermelisiniz. Burasının benim son istasyonum olacağını hissediyorum ama futbolda hiçbir şeyi önceden bilemezsiniz. Bir sene sevilirsin sonra gitmeni isterler. Futbolda her zaman gerçekçi olmak gerek. Ben olaya sezon sezon bakarım. Şu anda kesinlikle burada uzun yıllar kalacağımı düşünüyorum. Ama Premier Lig'de de takımlar her geçen yıl gelişiyor. Bir sene Swansea çıkıyor ve çok iyi futbol oynuyor, sonra Southampton. zamanı geldiğinde teklif orada bekliyorsa doğru kararı vermeniz gerek." (Ajansspor)

Babel, Soldado'nun golüne böyle tepki gösterdi!


Haberin Devamı
YORUM YAZ