MENÜ

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu'ndan olay iddia!

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, canlı yayında Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in Vagner Love'la transfer için konuştuklarını iddia etti.

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu'ndan olay iddia!

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, A Spor'da yayınlanan Transfer rapou programında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu ve Fatih Terim'in Vagner Love'la transfer için konuştuklarını iddia etti.

İşte Hasan Çavuşoğlu'nun açıklamaları:
"Vagner Love için Beşiktaş'tan bize gelen resmi bir teklif yok. Fikret Orman'la dostluğumuz var. 'Durumu nedir, nasıl' diye soruyor ama transfer için kimseyle bir şey konuşmadık. Vagner Love ve Emre Akbaba'yı satmayı düşünmüyoruz."

'Fatih Terim Love'u arattırmış'
"Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in tercümanına Vagner Love'u arattırdığı söyleniyor. Vagner Love'un yurt dışındaki menajeri, Türkiye'deki menajerine söylüyor bunu. Fatih Terim eğer tercümanları vasıtasıyla oyuncumu aratmadıysa çıkıp söylesin."

2018'e böyle girdiler

Galatasaray'dan yanıt
Galatasaray Kulübü, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun canlı yayında Fatih Terim ile ilgili söylediği sözlere resmi siteden yanıt verdi. Yapılan açıklamada söz konusu oyuncu ile hernagi bir transfer görüşmesi yapılmadığı ve Hasan Çavuşoğlu'nun açıklamalarının şaşırtıcı olduğu ifade edildi.

Galatasaray'dan Hasan Çavuşoğlu'na yanıt

Haberin Devamı
YORUM YAZ