MENÜ

Aykut Kocaman: Kazanmak zorundaydık

Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe, deplasmanda Başakşehir'i 2-0 mağlup etti ve zirve yolunda altın değerinde bir üç puan aldı. Teknik direktör Aykut Kocaman, alınan galibiyet sonrası, ''Kazanmak zorundaydık bu maçı. İstiyorduk demiyorum. Kazanmak zorundaydık'' ifadelerini kullandı.

Aykut Kocaman: Kazanmak zorundaydık

Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta maçında Fenerbahçe, lider Başakşehir'i Fernandao'nun golleriyle 2-0 mağlup etti ve zirve yolunda çok önemli bir üç puanı hanesine yazdırdı. Başakşehir ile puan farkını 2'ye düşüren Sarı-Kanarya, ayrıca ikili averajda rakibinin önüne geçti. Teknik direktör Aykut Kocaman, maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Galibiyeti değerlendiren Kocaman, '' Kazanmak zorundaydık bu maçı. İstiyorduk demiyorum. Kazanmak zorundaydık'' ifadelerini kullandı.

Aykut Kocaman'ın açıklamaları şu şekilde;

"Kazanmak zorundaydık bu maçı. İstiyorduk demiyorum. Kazanmak zorundaydık. Son Konya maçında Valbuena'nın vuruşu gol olsa bugün puan puana ya da liderdik."

"Lig yeniden başladı şimdi. Sadece bizim adımıza değil. Beşiktaş için de, Trabzonspor için de Galatasaray için de. Başakşehir'i de içinde yeniden başladı. Türkiye'nin en organize takımı Başakşehir."

"Biz anlık yaşayan bir milletiz. Özellikle futbolda böyleyiz. Yaptıklarımızı toplam olarak değerlendirmeye çalışıyorum ve yapacaklarımızı çıkarmaya çalışıyorum."

Sezona damga vuran şey, bireysel hatalarımız. Bu kadar bireysel hata olmaması gerekiyordu, söylüyoruz. İkincisi geç kurulduk. Üçüncüsü de, diğer rakiplere göre hakem hatalarının aleyhimize daha çok olduğunu görüyoruz. Bunlara bakınca, puanımız iyi gözüküyor.

Puan durumu - Süper Lig 25. hafta güncel puan durumu ve maç sonuçları


Fenerbahçe soyunma odasını sarı laciverte boyadı!


'1 kere bile erteleme talep etmedik'

Basın toplantısında Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile yapılacak kupa maç için erteleme isteğinde bulunmasını şu şekilde yorumladı:

"Hiçbir derdim yok, doğru neyse o yapılsın. Bayern Münih maçıyla bizim kupa maçının pek alakası yok. Talebi ben anlayamadım. Maçın olduğu yere bakarsanız ne demek istediğim daha iyi anlaşılır. Bence yanlış bir talep gibi görünüyor."

"65 maçın 64 tanesini oynadık, 1 kere bile erteleme talep etmedik. Fikstür sezon başında yapıldı. Dolayısıyla kadrolar da buna göre yapılıyor. Bence erteleme talep etmek çok anlamlı değil."



Haberin Devamı
YORUM YAZ