MENÜ

Aykut Kocaman'ı haklı çıkaran Valbuena gerçeği!

Valbuena’nın ilk 11’de başladığı maçlarda 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 yenilgi alındı. Sonradan girdiğinde ise 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi elde edildi.

Aykut Kocaman'ı haklı çıkaran Valbuena gerçeği!

Fenerbahçe’de bu sezon en çok beğeni toplayan isimler arasında yer alan, ancak Aykut Kocaman tarafından ilk 11’de çok fazla tercih edilmeyen Valbuena’nın istatistikleri önemli bir gerçeği gözler önüne serdi. 2017-18’de Valbuena’nın ilk 11 başladığı maçlarda F.Bahçe 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 yenilgi elde etti. Valbuena’nın sonradan girdiği mücadelelerde ise sarı lacivertli ekip sahadan 7 defa galibiyet, 2 kez beraberlik ve 1 defa da yenilgi ile ayrıldı.

UEFA’dan Fenerbahçe'ye ceza geliyor!

Fransız futbolcu, Süper Lig’de 29 maçta 7 gol atıp, 9 asist yaptı. Valbuena, teknik direktör Aykut Kocaman tarafından ‘hamle oyuncusu’ olarak kullanıldığı mücadelelerde 4 gol ve 3 asiste imzasını atmayı başardı. 33 yaşındaki oyuncu, ilk 11 başladığı müsabakalarda ise 3 gol, 6 asist üretti ama takımı o karşılaşmalarda daha kötü bir grafik çizdi. Öte yandan Mathieu Valbuena, UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe forması giydiği 4 maçta 2 asist yaptı. Ziraat Türkiye Kupası’nda ise toplam 7 mücadelede 1 gol ve 5 asistle oynadı.

Kaynak: Hürriyet

Vincent Janssen’e talip çıktı

Haberin Devamı
YORUM YAZ