MENÜ

Avni Aker'de son dev maç!

Gelecek sezon Akyazı’ya geçecek Fırtına, Avni Aker’deki son büyük maçında Fenerbahçe’yi yenerek zaferler yaşadığı stadına yakışır bir veda etmenin hesaplarını yapıyor.

Avni Aker'de son dev maç!

Trabzonspor, 30. haftada sezon sonu veda edeceği Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda ezeli rakibi Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak.

Gelecek sezon yeni mabedi Akyazı Stadı’na geçecek olan Bordo-Mavililer, Avni Aker’deki son büyük maçında Fenerbahçe’yi devirerek taraftarına önemli bir zafer hediye etmek, kötü geçen sezonu da bir nebze olsun unutturmak için sahada olacak.

13 maçtır ezeli rakibine karşı şansı tutmayan ve iç sahada Fenerbahçe’yi yenemeyen Trabzonspor, aynı zamanda 5 yıldır Avni Aker’de deviremediği rakibini, veda maçında evine eli boş göndermek istiyor.

Büyükleri henüz yenemedi

Sarı-Laciverliler’e karşı oynadığı maçları özel bir anlam taşıyan Fırtına, bu sezon sahasında Galatasaray’a 1-0 ve Beşiktaş’a 2-0 mağlup olmuş, deplasmanda ise Fenerbahçe’ye 2-0, Galatasaray’a da 2-1 boyun eğmekten kurtulamamıştı.

Taraftara ‘Önemli duyuru’

Trabzonspor, Fenerbahçe maçı öncesinde taraftarlarını uyardı.

Kulübün internet sitesinden “Önemli duyuru” başlığıyla yapılan açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve UEFA talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmak, yanıcı, yakıcı maddeler sokmak, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmak, koltuk kırmak, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmanın kesinlikle yasak olduğu anımsatıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ