Atletico Madrid'de Sörloth şoku! Simeone beğenmedi 38 milyon Euro çöpe

Bir dönem Trabzonspor forması da terleten Norveçli golcü Alexander Sörloth, 38 milyon Euro karşılığında La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'e transfer olmuştu. Ligin ilk haftasında maça ilk 11'de çıkan Sörloth gol atmasına rağmen ikinci yarı yedek kulübesinin yolunu tutmuştu. Bugün İspanyol basınında Sörloth hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Habere göre Diego Simeone, Sörloth'u beğenmedi. İşte iddianın detayları.

Atletico Madrid'de Sörloth şoku! Simeone beğenmedi 38 milyon Euro çöpe

Atletico Madrid'e transfer olan Alexander Sörloth, La Liga'da ilk hafta ile oynanan ve 2-2 berabere biten karşılaşmada, 1 puanı getiren golü kaydetmişti. Ancak oyunun ikinci yarısında forma şansı bulamamıştı. İspanyol basınında yer alan habere göre Sörloth için bu ilk olmayabilir. 

Haberin Devamı

El Gol Digital'in haberine göre; Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Sörloth'u beğenmedi. İspanyol devinin transferi için 38 milyon Euro ödediği Sörloth için tecrübeli teknik adam, takımı 10 kişini bıraktığını ve oyuna katılımının çok düşük seviyelerde olduğunu düşünüyor.

 SÖRLOTH YERİNE ALVAREZ

Bu doğrultuda Girona maçında Sörloth süre alamayabilir. Sörloth skor yeteneğini gösterse de Simeone kolektif oyunda daha katılımcı bir forvet oyuncusuna yöneliyor gibi görünüyor ve bu isimin Julian Alvarez olduğu belirtiliyor. 

Sörloth'un performansından memnun olmayan Simeone, hücumda başlangıç ​​olarak Julian Alvarez, Antoine Griezmann ve Samuel Lino ile antrenmanlara başladı. İlk 11'deki bu değişiklik, maliyetli transferinin ardından yüksek beklentilerle gelen Sorloth için bir darbe olabilir. Bununla birlikte, yaratmaktan çok bitiriciliğe odaklanan oyun tarzı , Simeone'nin taleplerine uyum sağlamayı başaramazsa onu yedek kulübesine düşürebilir.

 

 

YORUM YAZ