Türk atçılığının derbisi Gazi Koşusu bu yıl 98.kez koşulacak! "Son yılların en zor yarışlarından biri"

Türk tarihinin en büyük yarışçılığının 98'si için nefesler tutuldu. Bu yıl 98.kez düzenlenecek olan Gazi Koşusu'nun, son yılların açık ara en zor yarışı olması bekleniyor. Büyük heyecan öncesi TAY TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Cantınaz, 2022 Gazi Koşusu galibi Özcan Yıldırım, 2023 Gazi Koşusu galibi Mehmet Kaya ve kariyerinde Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve Gazi koşuları zaferleri bulunan efsane jokey Süleyman Akdı fanatik.com.tr'ye özel açıklamalarda bulundu.

30 Haziran Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleştirilecek 98. Gazi Koşusu öncesinde Hipodrom’da Yıldızlarla Kahvaltı etkinliği düzenlendi.

Haberin Devamı

Etkinlikte TAY TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Cantınaz, 2022 Gazi Koşusu galibi Özcan Yıldırım, 2023 Gazi Koşusu galibi Mehmet Kaya ve kariyerinde Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve Gazi koşuları zaferleri bulunan efsane jokey Süleyman Akdı fanatik.com.tr'ye özel açıklamalarda bulundu.

"SON YILLARIN EN ZOR YARIŞLARINDAN BİRİ OLACAK"

Hakan Cantınaz bu yıl yapılacak koşunun son yılların en zor yarışlarından biri olacağını söyledi. Geçen yılın galibi Mehmet Kaya ve 2022 yılında Secret Power'la zafere uzanan Özcan Yıldırım bu yıl da iddialı olduklarının altını çizdi.

98.Gazi Koşusu, 30 Haziran Pazar saat 17:00'de İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleştirilecek.

 

YORUM YAZ