MENÜ

Aslantuğ, Avşar'ın sözlerini yorumladı: Söylemek istediği psikolojik ama bu psikolojinin cinsiyeti olmaz

Oyuncu Mehmet Aslantuğ, meslektaşı Hülya Avşar’la ‘Bir Hülya Avşar Sohbeti’ isimli programındaki diyalog için konuştu: “Söylemek istediği şey, ekonomik değil, psikolojik muhakkak. Ama bu psikolojinin cinsiyeti olmaz.”

Aslantuğ, Avşar'ın sözlerini yorumladı: Söylemek istediği psikolojik ama bu psikolojinin cinsiyeti olmaz

Hürriyet’ten Hakan Gence’ye konuşan Aslantuğ, sözlerine şöyle başladı: “Hülya; üreten, çalışan, muhtemelen ailesi ya da etrafındaki erkeklere de iş imkânı sağlayan bir kadın. Buna rağmen neyin özlemini duyar, neden yorgun düşmüştür de, böyle şeylerden dem vurur? Ayrıca kendisini açıklamaya her zaman gücü vardır!”

“Hiçbir kadın geleceğini bir adamın vicdanına, aşkına, günün sonunda aklının karışmasına bırakmamalıdır” sözlerini “Çok matah bir ifade değil” diye tanımlayan oyuncu, “Daha iyisini kurmaya çalışayım! Hayat ihtiyaç duydukça başını güçlü bir erkeğin omzuna yaslayan bir kadın olmakla; güçlü bir kadının omzuna yaslayan erkek olmak arasındaki farka göre kurulamaz. Buna göre dizayn edilen toplumların varacağı bir yer yok. Kumdan kaleler gibi, yıkılırlar!” diye konuştu.

Avşar’ın söylemek istediği şeyin ‘ekonomik değil psikolojik’ olduğunu belirten Aslantuğ, şöyle devam etti: “Ama bu psikolojinin cinsiyeti olmaz. En azından olmamalı! ‘Sosyal medya’ söylediğin o değişimin dinamiğine tipik örneklerden. Yönetim erkinin de şu ya da bu biçimde kâbusu olmuş durumda, baksana! Ben henüz dahil olmadım, ama etkilenmemek mümkün değil.”

Zeynep Demirel 10 dakikada 10 bin TL harcadı

Haberin Devamı
YORUM YAZ