MENÜ

'Arda Turan olağanüstü bir oyuncu'

M.United’ın iki yıldızı De Gea ve Mata da, Arda Turan için “O olağanüstü bir oyuncu ve büyük bir yetenek. Çünkü Barça’da bırakın forma giymeyi, kadroda yer almak bile büyük iş!” diye konuştu.

'Arda Turan olağanüstü bir oyuncu'

Dünya futbolunun önde gelen kulüpleri arasında yer alan Manchester United’ın iki İspanyol yıldızı da, Barcelona’da forma giyen milli futbolcumuz Arda Turan hakkında övgü dolu açıklamalarda bulundu.

Haber Müdürümüz Mehmet Demircan’a konuşan kaleci David De Gea ile orta saha oyunçusu Juan Mata şunları söyledi: “Türk Futbolu’nu elbette yakından takip ediyoruz. Euro 2016’da Türk Milli Takımı’nın aldığı sonuçlar bizi de şaşırttı. Türkiye, İspanya karşısında şanssızdı, Arda’nın da o maçta şanssızlıklar yaşadığı bir gerçek. Hak etmediği bir taraftar tepkisi aldığını düşünüyoruz. Ama Arda gerçekten olağanüstü bir oyuncu. Büyük bir yetenek. Onun kalitesini, yeteneğini tartışmak doğru olmaz.”

‘Başarılar diliyoruz’

“Aynı zamanda çok iyi de bir insan olduğunu biliyoruz. Barcelona’da herkes forma giyemez. Barcelona’da bırakın forma giymeyi, kadroda yer almak için inanılmaz meziyetlere sahip olmanız gerekir. Emin olun Arda tartışmasız bir şekilde, Barcelona’ya büyük katkılar sağlamaya devam edecektir. Milli Takım’da da başarılarının devamını diliyor, ona selamlarımızı iletiyoruz.”

Mehmet Demircan


Karim Benzema: Arda Turan savaşçı bir yıldız

Haberin Devamı
YORUM YAZ