MENÜ

Arda Turan mesajı yolladı: Hazırım

Sakatlığı nedeniyle Barcelona’da kadroya giremediği iddia edilen Arda Turan, bir kez daha Türk Milli Takımı’na dahil olurken, yakın çevresi aracılığıyla Cim Bom’a mesaj yolladı: “Sakat değil, hazırım. Elimden geleni yaparım...”

Arda Turan mesajı yolladı: Hazırım

Arda Turan devre arasında Galatasaray’a gelecek mi, gelmeyecek mi... İşte Sarı-Kırmızılı camiada akıllardaki soru bu. Konunun taraflarından Arda, yuvasına dönmeyi artık her şeyden çok istiyor, ancak taraftar tepkisinden çekiniyor.

Teknik direktör Tudor, Arda Turan transferinin oyun sistemini çok büyük katkısı olacağına inanıyor. Başkan Dursun Özbek de bir gün Arda’ya mutlaka Galatasaray forması giydirmek istiyor ve bu dönemin bu iş için en uygun zaman olduğunu düşünüyor.

‘Sadece maç eksiğim var'

Ancak 30 yaşındaki oyuncu hakkında bazı endişeler var. Arda’nın uzun süredir Barcelona’da sakatlığı nedeniyle forma giyemediği iddia ediliyor. Buna karşın Türk Milli Takımı’na bir kez daha seçilen tecrübeli futbolcu, yakın çevresi aracılığıyla Cim Bom’a mesaj yollayarak, “Hiçbir sakatlığım yok. Gayet iyi durumdayım. Maç eksiğim var ama oynadıkça bunu kapatmak için elimden geleni yaparım” diyor.


Galatasaray'da 1 numara Asamoah

Haberin Devamı
YORUM YAZ