Arda Turan Eskişehir'de ıslıklandı
06 Ekim 2017, Cuma 21:11Güncelleme Tarihi:
Milli formayla 100. karşılaşmasına çıkmaya hazırlanan Arda Turan, maç öncesi kendisi için düzenlenen plaket töreninde taraftarlarca ıslıklandı.

Milli Takım'ın kaptanı Arda Turan, Eskişehir'de oynanacak İzlanda karşılaşması öncesinde büyük şok yaşadı.
Bu mücadelede 100. kez Ay Yıldızlı formayı giymeye hazırlanan tecrübeli futbolcuya, karşılaşma öncesinde TFF yetkilileri tarafından bir plaket takdim edildi. Ancak Yeni Eskişehir Stadyumu'nda bulunan binlerce futbolsever, plaket töreni sırasında Arda'yı yuhaladı. Seyircilerin azınlıkta kalan bir bölümü ise Milli futbolcuya destek vermeye çalıştı.
Henüz resmi maça çıkamadı
2 sene önce 41 milyon Euro bonservis bedeliyle Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olan Arda Turan, Katalan ekibiyle bu sezon hiçbir resmi karşılaşmaya çıkamadı.
Metin Karabaş