MENÜ

ARDA KADRODA MI? Enrique kararını verdi...

Milli futbolcu Arda Turan, Barcelona'nın İspanya Kral Kupası'nda yarın Espanyol ile karşılaşacağı maçta ilk kez takımının formasını giymeye hazırlanıyor. Teknik direktör Luis Enrique, Arda ve Aleix Vidal'i maç kadrosuna dahil etti.

ARDA KADRODA MI? Enrique kararını verdi...

İspanya Kral Kupası son 16 turunda Espanyol karşısına çıkacak Barcelona'da 20 kişilik kadro belli oldu.

Teknik direktör Luis Enrique, sezon başında kadroya katılan ancak transfer yasağı nedeniyle 6 ay yararlanamadığı milli futbolcumuz Arda Turan ve Aleix Vidal'i kadroya dahil etti.

Barcelona
’da Lionel Messi, Neymar, Luis Suarez, Andres Iniesta gibi yıldız futbolcularla oynayacak Arda, 7 numaralı formayı taşıyacak.

Geçen temmuz ayında, 34 milyon avro ve tutturulacak hedeflere göre 7 milyon avroluk opsiyonla Atletico Madrid’den Barcelona’ya transfer olan 28 yaşındaki futbolcu, FIFA’nın Barcelona’ya verdiği ceza sebebiyle şimdiye kadar yeni takımında forma giyememişti.

Milli futbolcu, Barcelona’da antrenmana çıktığı geçen 6 aylık sürede sadece A Milli Futbol Takımı ile 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’ndeki 4 resmi müsabakanın yanı sıra 2 de özel karşılaşmada oynama fırsatı bulmıştu.

Luis Enrique: Arda oynayacak

Zorlu maç öncesinde basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Luis Enrique, İlk kez Barcelona forması giymeye hazırlanan Arda ve Vidal hakkında konuştu. İki oyuncunun da fiziksel olarak iyi durumda olduğunu belirten İspanyol teknik adam, ''İkisi de Espanyol maçında şans bulacak. Ne kadar süreyle olacak bilemiyorum ama sahaya çıkacaklar. Arda, hem orta saha da hem de kanatlarda oynayabilecek bir oyuncu. Vidal de 3 mevkide yararlanabileceğimiz bir futbolcu'' dedi.

Real Madrid'den kovulan Rafael Benitez hakkında da yorum yapan Enrique, ''Benim için sürpriz olmadı. Çünkü her zaman teknik direktörler bedel öder. Bu hepimiz için geçerli'' ifadelerini kullandı.

TSİ 21.30'da!


Son olarak ligde golsüz berabere kalan Barcelona ile Espanyol arasında Camp Nou’da oynanacak İspanya Kral Kupası son 16 turu ilk maçı, yarın TSİ 21.30’da başlayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ