MENÜ

Antonio Reyes Malatya yolunda

Transferin hareketli takımlarından Yeni Malatyaspor, bombayı patlatmaya hazırlanıyor... Daha önce Arsenal, Real Madrid ve Atletico Madrid gibi takımlarda forma giyen Jose Antonio Reyes ile görüşmelere başlayan Sarı- Kırmızılı ekip, İspanyol yıldızdan olumlu yanıt aldı.

Antonio Reyes Malatya yolunda

Süper Lig’in çiçeği burnunda ekibi Yeni Malatyaspor, taraftarını heyecanlandıracak bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. Ligde kalıcı olmak adına çıtayı yükselten Sarı-Kırmızılılar, daha önce Sevilla, Arsenal, Real Madrid, Atletico Madrid ve Benfica gibi devlerde forma giyen Jose Antonio Reyes’i kadrosuna katmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Doğu temsilcisi, son olarak Espanyol’da görev yapan İspanyol yıldızla dün pazarlık masasına oturdu. Bonservisi elinde olan 33 yaşındaki futbolcu ile ilk görüşmeden olumlu yanıt alan Sarı-Kırmızılı yöneticiler, birkaç gün içerisinde Reyes ile tekrardan bir araya gelecek.

Sıcak bakıyor...

Şu anda Malatyaspor’dan başka bir talibi olmayan deneyimli oyuncunun, Türkiye’ye gelmeye oldukça sıcak baktığı öğrenildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın ısrarla kadrosunda görmek istediği Reyes, geçen sezon forma giydiği 23 karşılaşmada 4 kez rakip fileleri havalandırırken, 4 de gol pası vermişti.

Rodallega ısrarı sürüyor

Öte yandan santrfor çalışmalarına devam eden Sarı- Kırmızılılar, Trabzonspor’da forma şansı azalan Hugo Rodallega’yı da takıma kazandırmak istiyor. Kolombiyalı golcü, Karadeniz ekibinden ayrılmak isterken, Bordo- Mavililer’in teknik direktörü Ersun Yanal rotasyondan dolayı 32 yaşındaki futbolcuyu bırakmaya yanaşmıyor. Ancak daha önce Fırtına’dan, Aytaç Kara’yı kiralayan Doğu temsilcisi, aynı yöntemle Rodallega’yı da transfer etmek istiyor. Malatyaspor’un önümüzdeki günlerde tecrübeli oyuncu için Fırtına’nın kapısını tekrardan çalması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ