Braian Samudio, Süper Lig'e Antalyaspor formasıyla döndü

Antalyaspor, Braian Samudio’yu kadrosuna kattığını açıkladı. Samudio, “Bugün burada yeni ailemle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi. Alex’in özel olarak istediği oyuncu 2 yıllık kontrat imzaladı

Braian Samudio, Süper Lig'e Antalyaspor formasıyla döndü

Antalyaspor, yeni sezon öncesinde bir transferi daha resmen açıkladı. Kulüpten yapılan paylaşımda, Braian Samudio’yla 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Açıklamada, “Antalyasporumuz, Paraguaylı milli futbolcu Braian Jose Samudio Segovia ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Futbolcumuza hoş geldin der, Kırmızı-Beyaz armamız altında başarılar dileriz” denildi. Ayrıca düzenlenen imza törenine Antalyaspor Yönetim Kurulu üyeleri Cesur Burak Akar ve Recep Bayraktar’ın katıldığı ifade edildi. Antalyaspor’da daha önce Thalisson, Soner Dikmen, Kenan Piric ve Moussa Djenepo transferleri açıklanmıştı.

Haberin Devamı

‘Dönmeyi çok istiyordum’

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Braian Samudio, transferden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Tecrübeli oyuncu, “Bugün burada yeni ailemle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Türkiye’ye dönmeyi çok istiyordum ve şimdi futbolumu tekrar gösterebilmek için büyük bir fırsatım var. Bildiğim en iyi futbolu oynamayı ve geçmişte Türkiye’de gösterdiğim performansı mütevazı bir şekilde yeniden sergilemeyi umuyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ