Antalyaspor'dan Luizao ve Moussa Djenepo bombası

Antalyaspor, transferde atağa kalktı. Alex de Souza yönetiminde başarı hedefleyen Akdeniz ekibi West Ham’dan stoper Luizao ve Malili kanat Moussa Djenepo’yu renklerine bağladı. İki oyuncu için de imza töreni düzenlenecek

Antalyaspor'dan Luizao ve Moussa Djenepo bombası

Yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümünü Burdur’da sürdüren Antalyaspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Daha önce Bosna Hersekli kaleci Kenan Piric ile Tümosan Konyaspor forması giyen Soner Dikmen’i kadrosuna dahil eden kırmızı beyazlı takım Brezilyalı teknik direktör Alex de Souza’nın eski öğrencisi İngiliz kulübü West Ham United’in U-21 takımında forma giyen stoper Luizao ile 2 yıllık anlaşma yaptı. Akdeniz ekibi, ayrıca transferde Konyaspor’a da önemli bir çalım attı.

Haberin Devamı

Antalyaspordan Luizao ve Moussa Djenepo bombası

Djenepo imzaya geliyor

Antalyaspor, transferde flaş bir hamle yaparak Moussa Djenepo’yu kadrosuna kattı. Konyaspor’un da ilgilendiği Malili oyuncu, menajerinin sürekli fiyat artırması nedeniyle Konyaspor’un transfer listesinden çıkmıştı. Ancak Antalyaspor, bu fırsatı değerlendirerek Djenepo’yu renklerine bağladı. Kırmızı Beyazlılar’da transferlerin devam etmesi bekleniyor.

Antalyaspordan Luizao ve Moussa Djenepo bombası

YORUM YAZ