MENÜ

Antalyaspor-Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig'e verilen aranın ardından Fenerbahçe, bu akşam Antalyaspor'un konuğu olacak. Sarı-Lacivertliler, hem şampiyonluk yolunda galibiyetten başka bir şey düşünmüyor, hem de 5 maçlık kazanma serisini 6'ya çıkarmak istiyor.

Antalyaspor-Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig’de, Türkiye Kupası ile lige verilen bir haftalık ara bugün sona erecek ve lider Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor’un konuğu olacak. En son ligde Rizespor’u mağlup eden Sarı-Lacivertliler, şampiyonluk mücadelesi verdiği Beşiktaş’ın 2 maç eksiği olması sebebiyle 46 puanla rakibinin 5 puan önünde zirvede yer alıyor.

Önde olmanın verdiği ekstra motivasyonla bu akşam saat 20.00’de, Antalya’nın karşısına çıkacak Kanarya, 3 puandan başka bir şey düşünmüyor. Fenerbahçe’de Simon Kjaer cezalı olması sebebiyle forma giyemeyecek. Ayrıca Ba ve yedek kaleci Ertuğrul Taşkıran da takımın diğer sakat oyuncuları. Ligde son 5 maçını kazanan ve 13 karşılaşmadır kaybetmeyen Fenerbahçe, son 4 haftadır ligde galip gelemeyen Kırmızı-Beyazlılar’ı yenip, seriyi devam ettirmek istiyor.

6 oyuncu sınırda

Sarı-Lacivertliler, bu sezon Antalya ile 4. kez karşı karşıya gelecek. Ligde rakibini Nani’nin golleriyle 2-1 yenen Vitor Pereira’nın öğrencileri, Türkiye Kupası’nda aynı grupta yer aldığı Antalya’yı İstanbul’da 4-2 mağlup etmiş, deplasmanda golsüz berabere kalmıştı. Öte yandan bu akşamki maç öncesi Kanarya’da Alper Potuk, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Volkan Demirel, Mehmet Topal ve Josef De Souza ceza sınırında bulunuyor. Bu oyunculardan sarı kart görenler, gelecek haftaki Kasımpaşa maçı öncesi cezalı duruma düşecek.

Yusuf Dursun

Son dakika Gökhan müjdesi

Sarı-Lacivertliler’in başarılı oyuncusu Gökhan Gönül’den iyi haber geldi. Sakatlığı sebebiyle bir süredir takımından ayrı kalan Gökhan Gönül, dünkü idmanda kendisini iyi hissettiğini söyledi. Bunun üzerine de Vitor Pereira, oyuncusunu bir son dakika hamlesiyle kadroya dahil etti. Maç kadrosunda şu isimler yer alıyor; Volkan Demirel, Fabiano, Alves, Kadlec, Caner, Hasan Ali, Gökhan, Şener, M.Topal, De Souza, Ozan, Diego, Alper, Volkan Şen, M.Topuz, Markovic, Nani, Fernandao, Robin van Persie.

Volkan yeniden kaleye geçiyor

Fenerbahçe’nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Sarı-Lacivertliler’in lige dönmesiyle tekrar kaleyi devralacak. Vitor Pereira, Avrupa Ligi ve kupa maçlarında Fabiano’ya şans verirken, ligde ise kaleyi kaptana emanet ediyor. Antrenmanlarda başarılı bir performans sergileyen deneyimli eldivenin, zorlu karşılaşmaya hazır olduğu ifade edildi. Tecrübeli file bekçisi, iyi performansını sürdürüp, Euro 2016’da Türk Milli Takımı’nın kadrosunda yer almayı hedefliyor.

Muhtemel 11'ler;

ANTALYASPOR: Fornezzi, Inkoom, Celustka, Sakıb, Motta, Makoun, Zeki, Mbilla, Danilo, Gökhan, Eto’o
FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Alves, Kadlec, Caner, Markovic, Mehmet Topal, De Souza, Nani, Diego, Van Persie (Fernandao)
STAT: Antalya
HAKEM:Ali Palabıyık
YAYIN: Lig TV
SAAT: 20.00

Haberin Devamı
YORUM YAZ