MENÜ

Anderson Talisca İstanbul'da!

Beşiktaş, yıldız futbolcu Talisca ile anlaşmaya vardı. Brezilyalı futbolcu, gece saatlerinde İstanbul'a geldi. Siyah Beyazlılar ayrıca oyuncuyla resmi görüşmelere başlandığını da KAP'a bildirdi.

Anderson Talisca İstanbul'da!

Siyah-Beyazlılar, Sosa'nın Milan'a transfer olmasının ardından orta saha transferinde mutlu sona ulaştı.

Beşiktaş Kulübü'nün geçici transferi konusunda görüşmelere başladığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Anderson Talisca, İstanbul'a geldi.

Portekiz'in Benfica takımında forma giyen 22 yaşındaki futbolcu, bu gece saat 22.40 sıralarında THY'nin tarifeli seferiyle Lizbon'dan İstanbul'a menajeri ile birlikte geldi.

Talisca'yı havalimanında Beşiktaş'ın protokol müdürü Ahmet Ateş ve tercüman karşıladı. 4 valizi ile İstanbul'a gelen Talisca'nın sevinçli olduğu gözlendi.

Taraftarların fotoğraf çekilme isteğini kırmayan Talisca'yı İstanbul Atatürk Havalimanı'nda basın ve 50 kişilik taraftar grubu tezahüratlar eşliğinde karşıladı.

Brezilyalı futbolcu, bir taraftarın kendisine uzattığı "FEDA" atkısını takarak basına poz verdi.


Beşiktaş Samuel Eto'o'yu transfer ediyor

İstanbul'a ayak bastı




Siyah-Beyazlılar'ın yeni transferi, gece saatlerinde İstanbul Atatürk Havaalanı'na geldi.

22 yaşındaki Talisca, 2014 yılında Bahia'dan 4 milyon Euro'ya transfer olmuştu. Geçtiğimiz sezon 34 maçta forma giyen Talisca, 9 gol 1 asist ile oynamıştı.

Anderson Talisca kimdir?


Anderson Talisca İstanbulda



İŞTE BEŞİKTAŞ'IN KAP AÇIKLAMASI

Beşiktaş Kulübü, Anderson Talisca transferi için futbolcu ve kulübü Benfica ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.

Siyah-beyazlı kulüpten, "Anderson Talisca'nın transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ