Ümit Karan canlı yayında hayatının şokunu yaşadı! 'Güler misin, ağlar mısın?'

15 Ekim 2024, Salı 21:31

Galatasaray'ın ve milli takımın eski oyuncusu Ümit Karan canlı yayında büyük bir şok yaşadı. Karan'ın sosyal medya hesabı canlı yayındayken kapandı. Büyük bir şaşkınlığa uğrayan Ümit Karan, yaşadıklarını Kanal D Haber'e anlattı. Detaylara göz atalım...

Futbol yorumcusu Ümit Karan, canlı yayındayken sosyal medya hesabının kapanmasıyla şok yaşadı. Canlı yayın sırasında, sosyal medya hesabına bakan Ümit Karan, hesabının kapatıldığını öğrenince şoke oldu. Karan, hesabının neden kapatıldığını açıkladı. İşte detaylar... 

Daha fazla göster

'Ben gülüyordum ama...'

Ümit Karan'ın sosyal medyadaki X hesabı canlı yayında kapatıldı. Hesabında işlem yapamayan Karan canlı yayında "X'i mi patlattı? Güler misin ağlar mısın bilemedim. Ben gülüyordum ama bir an şok geçirdim" dedi. 

Galatasaray'ın kaptanlarından eski milli futbolcu Ümit Karan bir programda canlı yayındaydı. Karan şaşkınlığını şöyle anlattı; Ersin tam bana bir tweetle ilgili bir şey gösterecekti. Bir baktı Ümit Karan ismi X'te yer almıyor.

Hesabı neden kapandı? 

Bir arkadaşım bana mesaj atmıştı. Senin yeni X hesabın var mı? dedi. Ben de yok dedim. Anlamadım. Ben zaten açıp kapatmayı daha yeni yeni öğrendim. Bir tanesi benim adıma X hesabı açmış ve benden daha çok takipçisi var bu arada. Benim fan sayfam.

'Bugün onu şikayet edeyim dedim'

Ünlü futbolcu bu sayfayı kapattırmak istedi. Bugün onu şikayet edeyim dedim. Herhalde o güçlü çıktı benden daha çok takipçisi olduğu için. O beni mi engelledi anlamadım ki.

'Ümit Karan değil'

Hem doğrulanmış hesap olduğu için hem de daha fazla takipçiye sahip olduğu için o hesap daha dişli çıktı. Ve kapanan Ümit Karan'ın hesabı oldu. Sosyal medyada Ümit Karan adıyla aktif olan o hesabın paylaşımlarını dikkate almamak gerekiyor. Çünkü o hesabın yöneticisi Ümit Karan değil.

'X hesabımı patlattı'

Mavi Tik almaya gerek görmedik aslında. Ama demek ki bu arkadaş daha bonkör çıktı. X hesabımı patlattı yani.

GÜNCEL HABERLER