Galatasaray için tarihi gün! Rekor gelebilir...

19 Ekim 2024, Cumartesi 06:59

Ligin yenilgisiz lideri Galatasaray, Milli ara sonrası Antalya deplasmanıyla şampiyonluk koşusuna kaldığı yerden devam ediyor. Sarı Kırmızılı ekip, bugünkü mücadeleyi de kazanması halinde Süper Lig tarihinde deplasmandaki en uzun galibiyet serisini elde edecek.

Milli araya liderlik koltuğunda giren Galatasaray, Süper Lig’e Antalyaspor deplasmanıyla kaldığı yerden devam ediyor. Aslan bu zorlu maçta hem zirvedeki yerini sağlamlaştırmayı hem de yenilmezlik serisini sürdürmeyi hedefliyor. Süper Lig’de sezonun yenilgisiz takımlarından Galatasaray, geçtiğimiz sezonun da son haftasıyla birlikte 9 maçtır kaybetmiyor. Sarı-Kırmızılılar ligde geçtiğimiz sezonun son maçında Konyaspor’u yenerken, bu sezon da Hatayspor, Konyaspor, Adana Demirspor, Çaykur Rizespor, Gaziantep FK, Fenerbahçe ve Alanyaspor’u mağlup etti, Kasımpaşa ile ise berabere kaldı.

Daha fazla göster

Son dış saha yenilgisini 11 Kasım 2023’te Hatay deplasmanında alan Cim Bom, sonraki 12 maçını da kazandı. Son olarak Fenerbahçe deplasmanında zafere yürüyen Aslan, bu gece de kazanırsa üst üste 13 galibiyetle lig rekorunu kıracak.

12 haftadır kazanıyor

Sarı-Kırmızılılar, Süper Lig’de deplasmandaki son mağlubiyetini 11 Kasım 2023 tarihinde ligin 12. haftasındaki Hatayspor mücadelesinde 2-1’lik skorla yaşadı. Aslan bu müsabakanın ardından ligde dış sahadaki 15 karşılaşmada 13 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Cim Bom, ligde son olarak Fenerbahçe’ye konuk oldu ve 3-1’lik skorla kazandı. Dış sahada ayrıca son 12 maçından 3 puanla ayrılan Galatasaray, Antalyaspor’u yenmesi durumunda Süper Lig tarihinin deplasmandaki en uzun galibiyet serisini elde edecek.

DİKKAT ÇEKEN İSTATİSTİK
Antalyaspor'un Okan Buruk kabusu

GÜNCEL HABERLER