MENÜ

Alves'in yerine gelecek isim: Serdar Aziz!

Sporting'le temasta olan Alves, Ocak'ta ayrılabilir. Eğer giderse yerine gelecek isim belli: Serdar Aziz!

Alves'in yerine gelecek isim: Serdar Aziz!

Fenerbahçe Yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Portekizli yıldızı şimdiden satmaya hazır. Bu gerçekleşirse, Şenol Güneş’in de çok istediği Bursasporlu Serdar Aziz için harekete geçilecek.

Sarı-Lacivertliler ara transfer döneminde orta saha ve forvete takviye yapmayı planlıyordu. Bu nedenle bu bölgede oynayan birçok isimle temasa geçildi. Ancak Alves konusunda yaşanan sürpriz gelişmelerin ardından gözler savunmaya çevrildi. Defans için düşünülen ilk isim, yıllardır dört büyüklerin gündeminde olan Bursaspor’un yıldızı Serdar Aziz.

Son olarak adı Beşiktaş ile anılan milli futbolcu için Sarı-Lacivertliler, Yeşil-Beyazlılar’a hem para, hem de bir oyuncu önerecek.


Fenerbahçe'ye süper Perulu: Carrillo


Bursa’da mutlu ama...

İki kulüp yönetimi, sezon başında Ozan Tufan, Volkan Şen, Şener Özbayraklı ve Miroslav Stoch transferleri sırasında yakın ilişki kurmuştu. Fenerbahçe şimdi yine iyi bir öneriyle Serdar Aziz’i de kadrosuna katmaya çalışacak. Başarılı stoper, altyapısından yetiştiği Bursaspor’da mutlu olsa da özellikle EURO 2016 için kendini daha fazla gösterebileceği bir takıma gitmeye sıcak bakıyor. Bu nedenle, kulüplerin anlaşması halinde 25 yaşındaki oyuncunun ikna edilmesi fazla zor olmayacak.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ