MENÜ

Ali Fatinoğlu: 40'tan fazla projeyle geliyoruz

Galatasaray’ın başkan adaylarından Ali Fatinoğlu, “Çok amaçlı spor salonundan, Galatasaray Adası’nın yeniden faaliyete geçmesine kadar 40’tan fazla projemiz var. Her türlü mücadelenin içinde olacağız” dedi.

Ali Fatinoğlu: 40'tan fazla projeyle geliyoruz

Sarı-Kırmızılılar’ın Olağan Seçimli Genel Kurulu’na adaylığını açıklayan ilk isim olan Ali Fatinoğlu, FANATİK’e konuştu. Başkan seçildiği takdirde yapacaklarından ve projelerinden bahseden Fatinoğlu, mali durumun göründüğünden çok daha kötü bir tablo içinde olabileceğini sözlerine ekledi ve şunları kaydetti:

‘Terim’le kadro planlayacağız’

“Mustafa Cengiz Yönetimi tarafından son üç ayda bedelli sermaye artışı ve Ndiaye’nin satışından elde edilen 300 milyon TL’ye yakın geliri de etkin kullanamadığımız için mali durum tahmin edilenden kötü olabilir. Bunun yanında en güncel konu artan kurlar, tüm sözleşmelerimiz Euro bazlı, kısa ve orta vadede sorun giderek büyüyor. Başta, Fatih hocamızla bir araya gelerek kadro planlamasında ne düşündüğünü öğreneceğiz.”

‘Keşke açık oturuma gelselerdi’


“Divan başkanımızın açık oturum davetine katılmayan Mustafa Cengiz ve Dursun Özbek’ten daha demokratik olduğumuzu ortaya koyalım. Sunacakları etkin bir projelerinin olmamasının yanında, çözümsüz bıraktıkları birçok sorunla yüzleşmek istemediler. Dursun Özbek’in katılmamasını daha iyi anlamakla birlikte, şampiyon olmuş bir takımın başkanını genel kurul ve taraftarımız izlemek isterdi.”

‘Daha temkinli olmak zorundayız’

“İçinde bulunduğumuz sürekli yükselen döviz fiyatları, şu an için daha temkinli olmamızı gerektiriyor. Türkiye ekonomisinin soğumaya geçmesini beklemek kulubümüzün menfaatine gözüküyor. 40’ın üzerinde projelerimiz var. Çok amaçlı salon projemiz, Galatasaray Genel Kurul VIP hattı, adanın yeniden faaliyete geçirilmesi ve sosyal tesislerimizdeki hizmet kalitesinin artırılması, Galatasaray markasının 30 milyona yakın taraftarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek Galatasaray markalı ürün havuzuyla donatılması başta gelen projelerimiz arasındadır.”

‘Tıp adamları ve hukukçularla...’

“Liste pazarlıkları ve oy pazarlığı yapmadan projelerimizi en etkin şekilde yönetebilecek, Galatasaray Genel Kurulumuz içerisindeki iş adamlarımız, tıp adamlarımız, hukukçu arkadaşlarımız, profesyonel üst düzey yöneticilerimiz, finansçılar bir araya geldik, üstelik bir çok arkadaşımız Galatasaray’ın eski sporcusu, hep birlikte Galatasaray’a hizmet için varız.”

METİN KARABAŞ

Haberin Devamı
YORUM YAZ