MENÜ

Alanya'da Emre Akbaba zirvesi! İşte Galatasaray'ın teklifi...

Galatasaray yönetimi önceki gün Alanya'da gerçekleştirilen şampiyonluk kutlaması öncesi Alanyaspor başkanı Hasan Çavuşoğlu ile Emre Akbaba transferini görüştü.

Alanya'da Emre Akbaba zirvesi! İşte Galatasaray'ın teklifi...

Alanyaspor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Emre Akbaba transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'ın ısrarla istediği 25 yaşındaki futbolcu için Galatasaray yönetimi, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile bir araya geldi. Görüşmede kıran kırana pazarlık yapıldığı öğrenildi.

Alanya'da buluştular

Galatasaray yönetimi önceki gün Alanya'da gerçekleştirilen şampiyonluk kutlamasına katıldı. Gece öncese ise transfer görüşmesi yaptı ve Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile biraraya geldi. Galatasaray'ın Emre Akbaba için teklifi 2 milyon Euro + Tolga Ciğerci ve Tarık Çamdal oldu.

5 milyon Euro'da ısrarcılar

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise 5 milyon Euro'da diretti. Sıcak bir havada görüşen pazarlıklar sonrası kesin karar çıkmazken Alanyaspor bekleme kararı aldı. Eğer Emre Akbaba için 5 milyon Euro'luk teklif gelmezse Çavuşolu tekrar pazarlıklara başlayacağını belirtti.

Çavuşoğlu şampiyonluk gecesinde...

Bu arada Alanyaspor başkanı Hasan Çavuşoğlu, Galatasaray'ın Alanyadaki şampiyonluk kutlamasına da katıldı. GS TV'ye de konuşan Çavuşoğlu, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'le iyi ilişkilerinin olduğunu ve iki gün önce de görüştüklerini söyledi. Ayrıca Çavuşoğlu'nun, Galatasaraylı yöneticilerle gece boyunca oldukça olduğu samimi olduğu gözüktü.

Alanyada Emre Akbaba zirvesi İşte Galatasarayın teklifi...


Emre Akbaba için teklif yok!

Bu arada Galatasaray dışında Emre Akbaba'nın ismi Premier Lig ekibi Cardiff City ile anılıyor. Ayrıca İtalyan kulüplerinin de Emre ile ilgilendiği iddia ediliyordu ancak ulaştığımız bilgiye göre Galatasaray dışında Emre Akbaba için giden teklif yok.

Galatasaray'ı istiyor!

Emre Akbaba, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Galatasaray'da forma giymek istiyor. Yakın çevresine de bunu açıkça dile getirdiği gelen haberler arasında.

Yakup Çınar - fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ