MENÜ

Akyazı'da soru işaretleri

Yönetim, yeni stadın 9 Aralık’taki Adanaspor maçında açılacağını söylüyor ancak çözülmesi gereken çok problem var. Teknik eksiklikler ve çevre düzünlemesindeki yetersizlikler nedeniyle TFF yetkilisinin Trabzonspor’a izin vermeyeceği kulislerde konuşuluyor.

Akyazı'da soru işaretleri

Bordo-Mavili Yönetim bir yandan takımın ayağa kalkması için çare arıyor, diğer taraftan da Akyazı telaşı yaşanıyor. Daha önce 9 Aralık’taki Adanaspor maçında açılacağı belirtilen Trabzonspor’un yeni stadıyla ilgili önemli problemler var.

Her ne kadar geçen haftaki Antalyaspor mücadelesi Avni Aker’deki son lig maçı olarak lanse edilse de, Akyazı’daki teknik eksiklikler ve çevre düzenlemesiyle ilgili yetersizlik dikkat çekiyor.

Statta mevcut gidişatı takip eden bazı yetkililer, Adanaspor karşılaşmasına kadar Akyazı’nın kesinlikle yetişmeyeceği görüşünde. Basın tribünü, localar ve özellikle otoparkta yapılacak çok iş olduğu konuşulurken, hibrit çimin de henüz oturmadığı ve zemin kalitesinin istenen düzeyde olmadığı öğrenildi.

24 saat çalışıyorlar

Stadın çevre düzenlemesinin tamamen bitirilmediği görülürken, yönetim ve inşaatı üstlenen TOKİ seferberlik ilan etti. Akyazı’da gece vardiyası uygulanırken, 24 saat çalışmalar yürütülüyor. Her şeye rağmen TFF yetkilisinin 9 Aralık’taki Adanaspor maçı için statla ilgili onayı vermeyeceği kulislerde konuşuluyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ