MENÜ

Akhisar Belediye 0-4 Çaykur Rizespor

Hikmet Karaman'la 3. maçına Akhisar karşısında çıkan Rize rakibini bozguna uğrattı. Deniz iki golle yıldızlaştı, Viera ve Holosko farkı açtı. Karadeniz ekibi, 64 gün sonra 3 puana uzanırken Akhisar'ın yüzü son 8 mücadelede gülmedi.

Akhisar Belediye 0-4 Çaykur Rizespor

Çaykur Rizespor tenha tribünler önünde Akhisar Belediyespor’un ikram ettiği kuvvet, güç, dirilik iksiri Mesir macununu reddetmedi ve daha ilk devre ev sahibi kalesini 3 kez ziyaret etti. Görmeye hiç alışık olmadığım bir Akhisar futbol yapısı vardı konuk karşısında! Bu tuhaf yapı zaten beni yanıltmadı ve Rizespor’un golleri peş peşe sıralandı. Açık ve net söylüyorum, ‘biri Trabzonspor’a, diğeri Galatasaray’a, öteki oraya, beriki buraya söylemleri, fikriyatı ve icraatı Akhisar’ı ummadığı yerlere götürür!’ Teknik adamın sevk, idare ve komuta mevzuunda yapacağı fazla bir şey de kalmaz! Yazık etmeyin Akhisar’a da, Akçay hocamıza da, fatura belediye yönetiminindir açıkça!

Tembel ve uyuşuk

Ev sahibinin tembel, uyuşuk ve oldukça dikkatsiz başladığı oyunda Deniz dikkat edin, ‘Dalga var boğulursunuz!’ sinyali verdi adeta ve 24’te 0-1’i yakaladı Karaman’ın ekibi. Alışık olmadığımız belediye dağınıklığı az sonra biter skor ve oyun dengesi oluşur diye beklerken, 33’te Viera geçti geçmedi gevezeliklerine; daha sonra atılan 2 golle lüzum bırakmayacak bir sayı daha kaydetti. Oğuz yattığı yerde boşu boşuna debelendi: 0-2. Sonra 45. dakikada Liban Abdinin şutunu Oğuz Dağlaroğlu önce ‘aksi seda’ Rizeli Deniz de, ‘tsunami’ haline getirdi ve devre 0-3 bitti. Akçay Güray’ı öne çekti de, takımın motivasyonunu bir türlü ileri doğru çekemedi! Trans halinde uyurgezer formatından az kıpırdama haline geçen belediyeciler, süzme zeytinyağı kıvamında ezilip, eksi averajlarını katlamayı da becerdiler. 75’te Holosko ve 0-4. Bitti sonra evdeki eziyet!

90+ Oğuz Dizer

Haberin Devamı
YORUM YAZ