MENÜ

Ahmed Musa çılgınlığı!

Fatih Terim’in forvet adayları arasında ilk sırada yer alan Ahmed Musa ile Galatasaraylılar arasında şimdiden sıkı bir bağ oluştu. Nijeryalı golcü, “Galatasaray’a gelirsen tuvaletini bedavaya temizlerim” diyen bir taraftara, “Tamam” işareti yaptı.

Ahmed Musa çılgınlığı!

Galatasaraylı taraftarlardan transfer çalışmalarına destek! Teknik direktör Fatih Terim’in forvet adayları arasında ilk sırada yer alan Ahmed Musa’yı ikna edebilmek için, Sarı-Kırmızılı futbolseverler seferber olmuş durumda. Nijerya Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda mücadele eden 25 yaşındaki forvet, bir taraftarın kendisine yolladığı, “Seni seviyorum kardeşim. Galatasaray’a gelirsen, İstanbul’daki tuvaletini bedavaya temizleyeceğim” mesajına gülerek, “Tamam, anlaştık” karşılığını verdi. Bir diğer taraftarın, Musa’nın kızının fotoğrafının üstüne Galatasaray formasını monte etmesi de, yıldız oyuncuyu gülümseten bir başka detay oldu.

Menajeri: Neden olmasın?

Bu arada Ahmed Musa’nın menajeri D’avila’dan da Galatasaray’a transfer konusuyla ilgili bir açıklama geldi. Radyospor’a konuşan D’avila, “Galatasaray ile görüşme halindeyiz. Galatasaray onun transferini istiyor. Transfer mümkün. Neden olmasın? Galatasaray üst düzey bir kulüp ve Şampiyonlar Ligi’nde oynuyor. Ağırlıklı olarak satın alma opsiyonlu kiralama seçeneği üzerinde duruyoruz. Kendisine birkaç teklif daha var. Galatasaray’a gelmeye sıcak bakıyor. En kısa sürede kararını verecek” ifadelerini kullandı.

Leicester yine kiralayabilir

Bonservisi İngiltere Premier Lig ekiplerinen Leicester City’de bulunan Ahmed Musa, sezonun ikinci yarısını Rus temsilcisi CSKA Moskova’da kiralık olarak geçirdi. 2 yıl önce yine CSKA’dan Leicester’a 19.5 milyon Euro karşılığında transfer olan Nijeryalı forvet, Ada’da beklenen patlamayı gerçekleştiremedi. 1.70’lik boyu, sürati, tekniği ve çevikliğiyle dikkat çeken Musa, hücum hattının her bölgesinde görev yapabiliyor.

Galatasaray, Trezeguet transferinde geri adım attı

Haberin Devamı
YORUM YAZ