Resmen açıklandı! Adanaspor, Sol Bamba'ya emanet

Trendyol 1. Lig ekiplerinen Adanaspor, teknik direktörlük görevine Fildişi Sahili asıllı Fransız futbol adamı Sol Bamba'yı getirdiğini açıkladı.

Resmen açıklandı! Adanaspor, Sol Bamba'ya emanet

Trendyol 1. Lig'de geçtiğimiz sezonu 39 puanla 14. sırada tamamlayan Adanaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu. 18 yıllık Bayram Akgül döneminin sona ermesinin ardından başkanlığa gelen Asil Bostancı, sürpriz bir isimle anlaştı.

Haberin Devamı

Resmi açıklama

Akdeniz ekibi, Sol Bamba ile anlaşma sağlandığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Adanaspor Yönetim Kurulu Başkanı Asil Bostancı Bolu’da bir araya gelen Souleyman Bamba kulübümüzün yeni teknik sorumlusu oldu. Daha önce Championship takımlarından Cardiff City’de takımında görev alan Fildişi Sahili asıllı Fransız teknik adam ile imza atıldı. Teknik sorumlumuza ve ekibine başarılar dileriz." denildi.

Resmen açıklandı Adanaspor, Sol Bambaya emanet

İlk deneyimini Adanaspor'da yaşayacak

Daha önce Championship takımlarından Cardiff City’de Sabri Lamouchi'nin ekibinde yer alan Bamba, ilk teknik direktörlük deneyimini Adanaspor'da yaşayacak.

Resmen açıklandı Adanaspor, Sol Bambaya emanet

Trabzonspor'da 2 sezon oynadı

Temmuz 2012-Ağustos 2014 tarihleri arasında Trabzonspor'da forma giyen 39 yaşındaki futbol adamı, son olarak Middlesbrough'da oynamasının ardından 2022 yılında futbol hayatına nokta koymuştu.

YORUM YAZ