MENÜ

Adanaspor'da Edgar Silva ile yollar ayrıldı

Adanaspor'da, sezon başında büyük umutlarla kadroya katılan ancak istenilen verim alınamayan Edgar Silva ile yolları ayırdı.

Adanaspor'da Edgar Silva ile yollar ayrıldı

Adanaspor sezon başında Al Wasl Dubai'den transfer ettiği Edgar Silva'nın sözleşmesini feshetti. Spor Toto Süper Lig'de 13 maça çıkan Edgar Silva gol atma başarısını gösteremedi.

30 yaşındaki futbolcu sezon başında 1 milyon 500 bin euro bedel karşılığında kadroya katılmıştı. Edgar Silva ile yolları ayıran Adanaspor'un santrafor mevkisine transfer yapması bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig'de kötü günler geçiren Adanaspor, yeni teknik direktörü Levent Şahin ile bir çıkış yakaladı. 4 haftada 2 galibiyet 2 mağlubiyet alan Adanaspor, evinde çok kritik Kaysersipor mücadelesinden 2-1 galip geldikten sonra sırasıyla; Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Bursaspor mücadelelerine çıktı.

Çok kritik virajları döndü

Şampiyonluk için iddiaları ekiplerden Medipol Başakşehir'den evinde 1 puan alan Adanaspor arkasından Fenerbahçe deplasmanında sürpriz 1 puanla büyük moral depolamıştı. Adanaspor son olarak Bursaspor deplasmanından da 3 puanla dönerek ligde kalma adına çok kritik 3 virajı en iyi şekilde dönmüş oldu. Adanaspor, Spor Toto Süper Lig'de 18 haftada topladığı 14 puanla 16. sırada yer alıyor.

Ömer Necati Albayrak

Beşiktaş'a Atiba ve Ömer Şişmanoğlu'ndan kötü haber!


Lamine Diarra Elazığspor'da

Haberin Devamı
YORUM YAZ